Originally Posted by secbul Unutmadılar Bana trolledin gibi geldi
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Originally Posted by indregandi seçbul, zama dahil mi lem kriptometreye Toptan kripto. Hepsi.
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Bana trolledin gibi geldi Fişin tarihi önemli.
Originally Posted by fuzzy_logic DOW açılış sinyali negatif. Bizim vadelinin kapanış sinyali: sabah sallanır, öğleden sonra alırlar der. dünkü yorumunuz, 10 numara, 5 yıldız, aynen bu oldu, eksiksiz
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar yatırım tavsiyesi değildir,...
Originally Posted by çıtak ne sorsam... ne sorsam dur facebook'u bi açayım, oradan malzeme çıkar Sana bir şey sormam. Anlatacaksan sen anlat. Sana soru moru yok. Bekarlık başına vurmuş.
Originally Posted by secbul Fişin tarihi önemli. Plakada 06 sol 06
Originally Posted by secbul Sana bir şey sormam. Anlatacaksan sen anlat. Sana soru moru yok. Bekarlık başına vurmuş. baamı didin https://www.facebook.com/10008849568...2782011212105/
Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Plakada 06 sol 06 Oraya takıldım diyorsun. Yoksa sorun yok. Araç sola çekiyor demiştim, gidemedim servise.
Forum Rules
Yer İmleri