Budur işte barış ta cortlanabilir. Zarar da edilir kar da...Bol şanslar...Originally Posted by indregandi;7186649....
[B
Budur işte barış ta cortlanabilir. Zarar da edilir kar da...Bol şanslar...Originally Posted by indregandi;7186649....
[B
Secbulum nerede alıştım tokatlamadan duramıyorum
Mazlumu getirin bana![]()
3 hafta zaman analiz başladığında,...
bu barış söylemleri ilk bunun arifesinde başladı, Trump İranla görüşüyoruz demiş, İran yok böyle bir şey demişti, Sonra pakistan arabuluculuk falan, bunlarda sonuç üretememişlerdi..buna rağmen sp 500 kuvvetli tepki verip bunu korumaya sürdürmeye devam etmişti, sonra barış söyleminde Trump güvensiz olmaya başladı,...güven bunalımı short akımları destekler yönde devam etti,.....ama piyasalar sınırda hareket etti,...
savaşta ki gelişme iki şey istiyordu,
ya bir anlaşma, yada başta Hürmüzü rahatlatacak sınırlıda olsa bir Kara Harekatı,...
yani piyasalar ABD den menfi müsbet sonuç bekliyordu,....
3 haftalık zaman analiznin bu hafta 2.haftasındayız,....+2 uzatma alıp 5 haftaya kadar da uzatma olabilir demiştim en son
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
muhtemelen el altı görüşmelerde süre giden bir olgunlaşma hali dün yakarım yıkarıma iki saat kala Pakistana söylettirildi,
Pakistan da her iki tarafa abimsin çekerek, 15 günlük bir süre aldı,....bari Ürmüzü açın be yaw dedi,
öyle ya bunu piyasalar kutlamayacaksa barışın ne önemi var, Ürmüz işin piyasa ayağı idi,
öyle anlışılıyor ki bu defa Trump yakarım yıkarıma yalan söylemiş,
o esnada Seçbul atomic bir mühendis olarak elinde ne kadar bombiş var, topicten salladı,
bir tane ile kalsa iyi diye ima ettiydi,...
Yalancı Trump,...yine yalancı çıktı,...
Yer İmleri