Aha hürmüz kapanmış. Taban mı açacaz acaba
Dur bakalım depodaki mazotu kurtarcaz herhalde.
MERT hürmüzü kapattı ya looo![]()
Aha hürmüz kapanmış. Taban mı açacaz acaba
Dur bakalım depodaki mazotu kurtarcaz herhalde.
MERT hürmüzü kapattı ya looo![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
benzine zammı geçirmişler...
haber izlemem ama haberim oluyo bi şekilde
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
Bekaa vadisinde PKK lıları besleyen Lübnan değil mi bu. Hafızam yanlış hatırlamıyor ise.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yunanistan, 2010-2018 yılları arasında IMF ve AB'den aldığı 260 milyar euroyu aşan üç kurtarma paketi karşılığında çok sert ekonomik önlemler uygulamıştır. Bu süreçte kamu maaşlarında ve emekli maaşlarında büyük kesintiler yapılmış, vergiler artırılmış, kamu kurumları özelleştirilmiş ve iş kanunları esnetilerek işsizlik ve yoksullukta ciddi artış yaşanmıştır.
Euronews
Euronews
+1
IMF Sürecinde Yunanistan'da Yapılan Temel Düzenlemeler:
Sert Kemer Sıkma Politikaları: Kamu harcamalarında, maaşlarda ve emekli maaşlarında büyük kesintilere gidildi.
Vergi Artışları: KDV ve gelir vergisi oranları önemli ölçüde artırıldı.
Özelleştirmeler: Limanlar, havaalanları ve enerji şirketleri dahil birçok kamu iktisadi teşebbüsü özelleştirildi.
İşgücü Piyasası Reformları: İşten çıkarmalar kolaylaştırıldı ve toplu iş sözleşmeleri sınırlandırıldı.
Temerrüt ve İzleme: 2015 yılında borçların ödenememesi sonucu teknik temerrüde düşüldü. Ülke, 2018 yılına kadar sıkı mali denetim altında tutuldu.
BBC
BBC
+1
Yunanistan, 2022 yılında IMF'ye olan borcunu planlanandan iki yıl önce kapatarak faiz ödemesinden tasarruf sağladı.
Euronews.com
Euronews.com
Seçimden sonra IMF ye gidersek ne olacak diye düşündüm Yunanistan in başına ne gelmiş diye yapay zeka ya sordum verdiği cevap bu. Ben buna hazırlanıyorum.
Roller coaster a binmeye korkuyorsun ama sürekli Mert45 düşsün diye kenardan bağırıyorsun. Hiç adil değil.
Neyse Allahtan dün nükleer felaket peşindeydin bu sefer en fazla depodaki mazotu dereye döküp sadece çevre kirliliğine sebep olabilirsin.
Bu arada nasıl olsa Lunar depoyu dolduracak.Yaw dereye dökeceğine şu yardımcı olduğun çiftçilerden birinin depoyu doldurun hiç olmazsa.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Leavitt:İran'ın geçiş ücreti toplamasını kesin olarak kabul etmedik.
Hürmüz Boğazı’nın bir an açılmasını istiyoruz.
Trump, Rutte ile Nato'dan çekilmeyi görüşecek.
Yer İmleri