başganım
çabık gel hele
hisseler flat, endeksler şort, coinler şort, petrol long... olan kişiler olması lazım
onları ancak sen bilirsin... kimlerdir onlar ?![]()
Nükleer felaket peşinde değilim. Böyle bir durumda neler yapılabilir bilin istedim. O anlarda internet büyük olasılık olmaz. Ve iyotlu tuz bulman gerektiğini yazdım. Akdeniz kıyısında iseniz cam çerve patlar ise de korkmayın o an. Esas korku sonra. Deprem korkusundan çok farklı.
Nükleer felaket elbet olacak (birgün). Sorun köküne kadarmı sınır lı mı olacağı.
Mazotu dereye dökme fikri bizim BEKAR ÇITAK dan geldi. Zaten kendisi bedavaya dereye döküp duruyor DNA sını mazot çokmu umrunda onun.
Paçal yapma fikri şuan en mantıklısı..
Arabayı bir süre kullanmayacağım. Henüz zam gelmemişken dolmuş ile devam ederim. Ben kaybedeceğime dolmuşçu az kazansın.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Akaryakıtta indirim beklentisi (10 Nisan Cuma)• Motorin: 12,88 TL indirim• Benzin: 4,19 TL indirimEşel Mobil Sistemi kapsamında pompaya yansıması beklenen:• Motorin: 12,88 TL• Benzin: 1,05 TL
MAZOT 7 tl ye düşerse SECBUL a 1 depo hediye.
Bear_Bull
@BearBull26
DOW açılış sinyali seansta düşüş işaret ederken, hemen ardından bizim BIST düşüş sinyalini yarından da öteye kadar uzattı.
Ama yarın sabah; bugünden tavandan kapanan banka hisselerinin sıçratması ve Margin sâğlamasına kadar shortcu için fırsatlar olacak.
Daha DOW kapanıs sinyaline de bir saat var.
Mert abi,
Belki kapandığının üstünden de short açarsin.
Ama Nisan sonuna 16500 üstünde direncte alırlar.
Bende devreleri yakmaya devam. Yaw sen hiç binmesen senden para alamaz dolmuşçunun zararı daha büyük olur sen binince nasıl o zarar ediyor?
Bir diğer konu yaw pahalıdan 1 depo almışsın harcadın zarar 500 TL. düştükten sonra aynı fiyat kalsa ve sen tüm sene boyunca 14 depo kullansan 14*500= 7 bin 7 bin -500 tl 6500 tl kar.
Valla bırak senin portföyü ben yöneteyim hayrına. Böyle halin nice olur bizim piyasada.
Tamam börekleri de ben ısmarlayayım olmadı 500 tl fazladan hesap gelecek şekilde börek yersen depo zararı tapi olur.
Daha napim....
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri