Originally Posted by
mert45
XU030 ve Asels , ATH gördüler ..
Bankalar daha yeni yeni AL veriyorlar ...
Daha önce 2 yazýmý hatýrlýyorum ;
1- Forumun bu en son versiyonu 2017 de açýldý ve o sene tüm vadeler artý kapattý , 2026 de öyle olacak sanki
2-memedabi nin epik grafikleri vardý ..Venezuella borsasý gibi ..hep yukarý
Þaþýrtýcý bir þekilde öyle oluyor gibi ..fol yok yumurta yok , tüm dünya krizde ki uzmanlara göre bu petrol ve petrole dayalý tesisatlarýn eski haline gelmesi yýllar alýr kriz daha da derinleþecek ..ve fakat borsalar hepimizin gözleri önünde uçuyor ..hayret gerçekten.
16251
Yenilenebilir Enerji var.Zaten Sarý Kafa gelip baltalamasa çok yol alýnmýþ olacaktý ama adamýn derdi millete petrol satmak benzinli Ford satmak. AI konusunda da ABD onun yüzünden çok geri kalacak. Çünkü tamamen uzaktan kontrol edilebilmesi için þu an elektriðin güneþ enerjisinden olmasý lazým.
Olurda bazý ürünlere Made in europe yazýlabilirse bir + piyasanýn hiç üstünde durmadýðý 5 tane il olmasý lazým öyle hatýrlýyorum Kenevir üretimi serbest býrakýldý. Arada savaþ varken bunlarýn üzerinde durmadý hiç kimse.
Bugün bir kaç kiþiye sordum mesela bu Ýrandaki durum bu yaptýrýmlar kalkarsa ne olur ; alayý bu zamana kadar buna hiç kafa yorma gereksinimi bile duymamýþ hatta olsun düþünürüz dediler. Yani kafalarýnda hala o iþ olmaz var.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri