Originally Posted by
secbul
Pandemide ilk maskeyi ben takmýþ. Tüm yaþlý akrabalarýma da ucuzdan o2 tanký hazýrlamýþtým.
Alýþtan bayaðý kar yapmýþtým ozaman.

,
O 300 500 e gördüðün tabletleri kötü durumda 10.000 tl ye bulamazsýn (ücretsiz daðýtýlýncaya dek, ha göç olmaz ise o da)
2019 Kasým ayýndan itibaren AVM ye gitmedim zorunlu kalmadýkça insan içine çýkmadým. Çýktýðýmda da maksimum uzak durdum herkesten Sen bir hayli geç kalmýþsýn. 
Yaþadýðým yer Ýstanbul. Bir kaç arkadaþýma dedim bana kafayý sýyýrmýþ insan muamelesi çektiler. Senin ekrana çok bakmaktan beynin cortlamýþ dediler.
En son Karaduman Dayu 5000 endekste mallanýyordu nerede mallanmýþ bir bak senin de bu kafayla devam edersen sonun pek deðiþik olmayacak.Bir dost.
Senin bulamayacaðýn her ilacý bulurum. Biz senin gibi PPF ye yatýrým yapmýyoruz hisse senedine yatýrým yaptýðýmýz kadar insana da yatýrým yapýyoruz. 
Bu arada Maske çok matah bir þey deðil. Saðlayacaðý faydadan çok zararý var.Gereksiz kullanmamak lazým.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri