Mert sanırım okumadın. Bizim KEL in borsa yoğun fonu var elinde. Borsa yüzde 5 arttıya geçen hafta. Hah o fon eksi yazdı. 3 gün oldu hala gülüyorum aklıma geldikçe.
Mert sanırım okumadın. Bizim KEL in borsa yoğun fonu var elinde. Borsa yüzde 5 arttıya geçen hafta. Hah o fon eksi yazdı. 3 gün oldu hala gülüyorum aklıma geldikçe.
4 milyar satışta olan bofa'nın peşine takılayım desen, akşam dönüp alışa geçiyor![]()
https://www.hisse.net/topluluk/threa...88#post7189088
Asıl sen okumadın galibaona zaten hep gülüyoruz da
16328
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 47 kişi okumaktadır. (6 üye ve 41 ziyaretçi)
mert45, çıtak, keremalkm+, mimar74, secbul+, ZerK
Hayat hoş gerisi boş
aynen dediğin gibi,...ben 16226 dan açmıştım, senmisin açan dedi,....yukarı sürdü,....
bu gün onu 16175 den flatladım,....16495 e tekrar yazdım,...
devamda ya 15805 kar alacak veya 16495 gelecek,....
diğer emir 15805 devam ediyor,....kar almadan bırakmam prensibi var,...
trampın Hürmüz mesaisi akşam 17:00
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Fransa ve İngiltere Hürmüz Boğazı'nda seyrüsefer serbestisi için konferans düzenleyecek
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Hürmüz Boğazı'nda seyrüsefer serbestisini yeniden tesis etmek amacıyla yakın zamanda İngiltere ile birlikte bir konferans düzenleyeceklerini açıkladı. Yapılan açıklamada, toplantının su yolunun güvenliğini sağlamayı amaçlayan barışçıl ve çok uluslu bir misyona katılmaya istekli ülkeleri bir araya getireceği belirtildi.
Macron, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, söz konusu misyonun tamamen savunma amaçlı olduğunu ve çatışan taraflardan bağımsız hareket edeceğini vurguladı. Fransa Cumhurbaşkanı, bu misyonun koşullar elverdiği andan itibaren bölgede görevlendirilmesinin hedeflendiğini ifade etti.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri