Boş yapıyorsun Emlak. Bende ebediyyen engellisin. Çok zekisin ya sen 11400 lerde buralarda short yazarken ben ne pozisyonda idim cümle alem biliyor sen hariç engelliyim ya.
Bir diğer konu geçen nisandan bu yana endeks 9500 desen 14000 oldu ne kazandın?Çok zekisin ya belki köşeli olan jetonun düşer.
Bu benim işim ben bu işi para kazanmak için yapıyorum boş riw riw yapmak için değil. Kısacası ben bu işlerde senin sikletin değilim. Bu yazıyı tartışmak için ya da ego içinde yazmıyorum. Belki karşındaki bazılarının sadece gerçek hayatı olduğunu bir gün anlarsın. Burada Sataştığın bazı kişiler belki hak ediyordur bunları bilemem yalnız senin bir noktadan sonra her zaman doğru olmadığını olamayacağını bazen acayip yanıldığını anlaman lazım. Mesela ben konusunda...
Bu da sana bir insan büyük olasılıkla abin olarak son yazım. Yazdıklarımı anlarmısın hiç sanmıyorum birgün belki.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
ahanda resmi rakamlar
tahvilde 400 milyar dolares varımış.
bu durumda,
İTÜ mezunları olarak
https://www.facebook.com/watch/?ref=...81548158138413
![]()
buyrun Türkiye ekonomisini düzlüğe çıkarın... nasıl çıkarabiliyorsunuz ?
ve bu
havaalanları.. 3 milyar dolardan, 15 desem.... 45 milyar dolar
2 köprü... 5
hastane... 3 milyar dolardan, 20 desem.. 60 milyar dolar
(rakamlarıda fazla fazla yazdım ha )
150 milyar dolar maliyet...
ortalama 15 yıl para ödenecekmiş.
150 milyar dolar maliyetli işlere...
1 tane 150 milyar dolar ödemek varken
15 tane 150'şer milyar dolar ödeyeceğiz.
CENGİZ (o kendi adına konuşmadı, birisi (!) adına konuştu ) dediğini yaptı...
sabah seansı bitti
başlığı paslayıp gideyim
- ''çıtak.. secbul emmi için ne düşünüyorsun ? ''
...
- '' peki... emlak üçün ? ''
https://www.instagram.com/reel/C4QaUUaoWtW/
emmi... tek bildiğim söz bu... kızlar 1. haftada beni terk ediyor...
neden böyle oluyor anlamıyoru![]()
Abd heyeti İslamabad'a gitmek için yola çıkmış.
Yarın akşam Pakistan'da.
adama yazının başından sonuna kadar sorular soracam soru bu sorarlar diye üj bej kere itinaynan belirtmişiz ve soruyu sormuşuz..
verdiği cvp.. soruyu göremiyom dik geldi.
ne var? laf.. sen şöylesin sen böylesin ahahah
üüüüüü.
bu da üüüülüyo bunuda alın.
yaşar nuri ne güzel demiş.. yobazın olduğu yerde cehenemme gerek yoktur. yobazın olmadığı her yer cennnetir.![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
Yer İmleri