Ben kazandım
Ben bildim
Ben dövdüm
Ben gördüm
Dur şunuda bırakayım
Ben öylesine geldim
?
Hissenet olmuş
Hislerim allak bullak
Dinen tercümesi
Vardır bunda da bir hayır
Bilimsel tercümesi
Millet kafayı sıyırmış
Vatandaş tercümesi
Ben bildim
Ben yendim
Ben gördüm
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
İran müzakere heyeti, Pakistan'ın başkenti İslamabad'a ulaştı.
Sıradan bir insan
Sabancı Holding'in son dönemde sattığı (veya satış süreci tamamlanan/ilerleyen) başlıca varlıklar:
---Akçansa Çimento
---CarrefourSA
---Radiflow
---Çimsa bazı fabrikaları
---Yünsa
---Temsa (kısmi)
sabancı bile ülkeyi terkediyor...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Madde madde anlatmakta fayda var ego tavan yine
Burası yatırım forumu demek doğru değil kime yatırım yapıyor yada yaptırıyorsun doğrusu finans forumu olacak
Eğer yatırım forumu ise neden paylaşımlarında birilerini karalamak veya daha açık olayım birilerine laf çakarak rahatlama yine veya popüler olma çabasını göstererek finans forumunun dışında paylaşım yapıp başkasının yaptığına laf ediyorsun
Bir şey aramıyorum ki nereden bu kanıya vardın sadece ilgi alanlarıma ait paylaşımlarda katılım yapıyorum sözde grafiklerde analiz yeteneğin varmış gibi gözüksede insan analizinde çokta yetenekli gözükmüyorsun
Yallah kelimesine gelincede kendine yakışanın bu olduğunu düşünmüyorum ben
Yanlış yer meselesine gelince de esnafta patronda emekli de işçiden memurda bayanda genç ve yaşlıda burada bir ben mi fazlayım buraya
Bir zamanlar esip gürlemiş posta koymuş ve buraya küsmüş biri olarak neden tekrar geri geldin bu hissiyatın ego tatmini olabilirmi acaba
Paylaşımım özellikle sana değildi sadece karaladığın kimselerden farklı olmak isterken sende aynısını yapmış oldun belki istemeden yada bilmeden ama sende nasiplenmiş oldun istemeden ama alınmanı istemem
Enerjini ve bilgini daha iyi yerlerde daha faydalı olarak yapabilirsin bence
Saygılar
Neyse ben kaçar tartışma yeri değil burası en azından şahsi olarak değil
Polemiğe girmeyelim lütfen
Kimse kusura bakmasın hayırlı kazançlar herkese
Yer İmleri