Bu geceyi komple kapatalım abi.
Yarına kısmet:
Bu geceyi komple kapatalım abi.
Yarına kısmet:
bu çok ağır olmamış mı?
böyle bir söylemin arkasında durmak çok zordur. ayrıca seni arabulucu olarak bile kabul etmeyen bir ülkeye yapılan saldırıyı kendi ülkene yapılmış bir saldırı olarak kabul etmek ???? neyse tercüme hatasıdır deyip geçmek lazım. ya da bir zamanlar bir Kemal Sunalın Gazeteci mi ne filmi vardı. savaş çıkartan haberdi sanırım. şimdi sosyal medya benzer duruma geçiyor...
peki ya Grok olmasa ya da hacklense ne olur?![]()
İlgili gönderi altında, "gönderinin doğru olmadığı konusunda" düzeltme yayınlanmış:
Gönderiyi silemediğimize göre düzeltmeyi eklemiş olalım.
"President Erdogan did not mention Pakistan preventing Turkey from "showing Israel its place." The video's quote is altered; he criticized Israel but omitted any such reference to Pakistan or threats."
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan'ın Türkiye'nin "İsrail'e haddini bildirmesini" engellediğinden bahsetmedi. Videodaki alıntı değiştirilmiş; İsrail'i eleştirdi ancak Pakistan'a veya tehditlere dair herhangi bir gönderme yapmadı.
#AFRM
Ehhhh... Ortama ve piyasa öncesine bakarak kötü bir açılış olmadı.
49.48 Haftalık Pivottan döndü şimdilik, çok yakında Günlük Pivot direnci mevcut 49.55 seviyeside.
İkisini birden aşabilmesi için mevcut olanın üzeride bir hacim lazım. Bakalım...:
Not: Ek alımlar sonrası maliyetimiz 47,8 USD olmuş.
EK: 49.55 üzerinde 5 dk.lık kapanış geldi.
50,58(üzerinde kapanış için 3. deneme) - 51,25 diğer Günlük Pivot dirençleri.
51,76 da Aylık Pivot direnci var. Onun üzerine çıkabilirse... İşler ilginçleşebilir
EK1: 51,30(Ortalama yapmak için aldığım lotlar "portfüyün %40 ı" gitti) ve 51,90 kademelerine satış yazdım. Giderse ne âlâ.
Son düzenleme : Oblo; 13-04-2026 saat: 18:02.
AFRM savaşının bugünkü muharebesi iyi geçti benim adıma, şimdi Coni'ler düşünsün
Elde kalan %60 bugün gitmese de dert değil, 49,48 USD üzeri günlük kapanış benim için yeterli.
Piyasa bozulmazsa hafta içi 55 USD çevresi de olası.
Gideyim biraz yürüyüş yapayım, iyot koklayayım...
Herkeşe bol kazançlar.![]()
#AFRM
1 dk.lık grafik ile başlayan negatif uyumsuzluk(nu) 5.dk ile üst periyotlara yayılmaya devam ediyor.
Ancak tuzak gibi de görünüyor fiyat hareketine bakınca... Anlam veremedim.
Nasdaq henüz kapanmasa da, bir Mohsen Namjoo arası verelim.
Defalarca canlı da dinleme şansı bulduğumdan mutlu hissettiğim, dünyaca ünlü İran kökenli bir sanatçı kendisi.
Mollalar tarafından sürgün edildikten sonra ABD'de yaşıyordu sanırım. İsteyen kendisini araştırır ayrıntılı.
Çevrilmiş sözleri ile...:
Yer İmleri