Balistik etkilerse olmayacak.
Olursa da demek ki etkilemeyeceği için olacak.
Grafik ben bu geçtiğim bölgeye hemen geri gelmeyeceğim der gibi..
Balistik etkilerse olmayacak.
Olursa da demek ki etkilemeyeceği için olacak.
Grafik ben bu geçtiğim bölgeye hemen geri gelmeyeceğim der gibi..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
grafiklerde,
sıkıntı yok bu gün çözdük, sıkıntı portföylerde olur,...buna herkes dikkat etmeli,....
zamanda sp için ilk 6 hfta yataydı, haftaya 4.hafta,...
geçen sayın soula 6 mayıs hikayesine yorumlamıştım,..
bu 6 hafta yatayın 3.ve 4.haftaları germe 5.6 bunu unutturma demiştim,...
3. hafta gerdimi evet olaylar vardı,..
bir kere ateşkesin süresi doldu,...İran ABD gemisini füzeyle vurdum dedi, BAE İran tarafından vuruldu mu evet,...bu ateşkes süresince ilk ti, işte bu gün ABD tarafı 14 madde diyor, İran yok öyle bir şey diyor, yine bu gün İran tankeri ABD tarfından vuruldu,..
TRUMP
bunların hepsini başarıyla göğsunde yumuşatıyor ve volesini SP üzerinden vuruyor,...
4 te biraz gerer,
5.6 yumuşatacak ama,..
7.hafta gelmeden bu sıkıntı bitmez,...küçük zaferler olabilir
Viop işine yorum yapmam ; Dağıtabilecekleri hisseler TERanın hisseleri ve bazı hisseleri es geçersek 2 elin parmaklarını geçmez.Bunun yanında zaten bazı hisseleri de dağıtıyorlar ama dagıtılan hisselerden daha çok piyasayı doğru okuyamayan tahtacı ve patronları tarafından gereksiz baskılanan hisseler gırla....
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
https://solarbaba.com/abdde-temiz-en...ide-birakiyor/
Güya yersen Trump yenilenebilir enerji kaynaklarına da karşı.
https://dunyaenerji.org.tr/altyapi-t...r-vaat-ediyor/
Başta güneş hücresi bunu Çinden alamayacağına ve kendi kapasitesini karşılayacak üretimi de olmadığına göre.....
Trump Dünyayı çok fena yiyor bir çok konuda. O da çok iyi biliyor yapay zeka ve veri depolama merkezleri için kendilerine gerekli olan elektriği petrolden üretemeyeceğinin. Bu konularda Çinden çok geri kaldıklarının farkında....
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
İranda Abdülkadir Selvi fanları varmış,...kaynak CNN Türk
fanlarıyla canlı yayında karşılıklı duygulandılar,...az önce,...
lem binancede crude varmış haberimiz yok he,...
CL_USDT_FBIN diyor,....kaldıraçlı
Yer İmleri