Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Bu benim için hiç böyle deðil. Full Hisse pozisyonum var ben viop yapmam. Viop grafiði ya da bist100 grafiði ya da piyasa ne gösterirse ben onu derim ya da ne görüyorsam onu derim elimde malým var diye aksini söylemem. Hisse iþi zaten bazen borsa düþerken çýkar borsa çýkarken düþebilir.
Mesela elimde bir hisse var çoðu insan bilir dün iyi kapamadý. Taþýmayý kafaya koyduðum hissede düþmüþ çýkmýþ bana fark etmez.Orta uzun vadeli pozisyonlarýmda bunlara hiç bakmam.Sadece teknik analiz gereði bazen hisse deðiþimi yapmam gerekiyor.
Diðer arkadaþlarýnda burada eline göre konuþmadýðýný görüyorum. Herkes kendi analizine para yatýrýyor.Mesela arada sayýn Thebigshorta takýlýyorum ama burada denklere ettiði iþlemlerde baþarýlý mý baþarýlý tebrik etmesini de bilirim.
Elinde hisse varsa çýkmasýndan baþka isteðin olamaz
Bir hisse alýrsýn sözde inandýðýn analizini yaparsýn altýný üstünü çizersin fakat zarar edip yýllarca beklediðin yere yada kara geçmediðin sürece beklemekten baþka þansýn yok eðerki sepet yapmayýp tüm parayý bu hisseye baðlamýþsan
Ayrýca bir diðer yol zararýna satýp yine kendince analizlerine güvenip yine hisse alýp tekrar ayný duruma düþersen yine aynýsýný yaparak bu döngüde paran sýfýrlanana kadar devam edersin.
Ancak sistemin hep kötü olacak deðildir mantýken fakat kazançlý dönemlerinde olacaktýr ve bu hep böyle gidecektir
Gelelim elimde ki mala göre söylemem sözüne zaten hisse olduðundan mecburen çýkmasýný beklemen gerekir yani elin bellidir
Not: bir önceki topicte kalmýþ sonradan okudum cevap buradan olsun herþeyin hepsisi ben deðilim kibir herkese yakýþmaz
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri