o batık dediğin şimdi yukarıya döndü, sende kara geçtim dedin, sana göre dün batıktı,
Özgür Özel ne dedi, gidin yatın, nöbette olanlar kalsın dedi,
bilmem anlatabildimmi,....
anadınnı guzu efendi,....
sadece sabırlı ol aşağısı beli, yukarısıda belli,
belli olmayan hareket, bu belli olmayana yorum yapma, yanıltırsın milleti,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
gandi.....
kardayim....bir sorun yok.....cikis fake degilse....yazmiyacagim....kapatirken gelip yazacagim....bulastik bi kerem.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yarın iki gizli tanıkla Mansur Yavaş hakkında ihalelere fesat karıştırdığı, bavul içinde paraların teslim edildiği haberleri atılır ortaya...
Sonra Türk halkı Mansur Yavaş'a oy verdi, sonuç felaket der miyiz?
At izi it izine karışmış, kimin hırlı kimin hırsız olduğunu da bilmiyoruz. Böyle kesin hüküm içeren ifadeler kullanmak çok doğru da olmayabilir Sayın Büyüğüm.
Sonuçta muhalefetin hırsızlıklarına usulsüzlüklerine gösterilen bu ani ve şiddetli reaksiyonlar, başkalarına gösterilmiyorsa; ya başkaları sütten çıkmış ak kaşıktır ya da mesele esasında hırsızlık, usulsüzlük falan değildir. değil mi?
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değil, tamamen kişisel görüşlerimdir. Al, Sat, Tut kararları tamamen okuyucunun kendisine aittir. Buradan kimseye yatırım tavsiyesi verilmez.
Türk Atasözü : "Kelin ilacı olsa başına sürer."
Arkadeşler bu olayın nereye evrileceğini bilemediğim için
Riske girmemek adına Ben maçtan çekiliyorum
Size başarılar dilerim bol kazançlar dilerim
Yaklaşık olarak 700 puan zararı kabullendim
Long ile bağım kalmadı hisseler ile yoluma devam edeceğim iyi günler dilerim
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
ben yorum yapmiyorum ki....POZIZYONA GIRIP CIKIP PARA YAPIYORIUM....KIM IKER YORUMU....yorum para kazandirmaz ki....
FURUSMA....
PARA YAPAR.....onu yapiyorum.
aninda yazarak...TIRAS YOK....LAGALUGA YOK....al 300 puvan kardayim dunki islemimde....bak para yapiyorum....
yorum dedigin sey....TRAS ULEN.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri