Selam cemaat bol kazançlar..
Arabayı da soktum bakalım artık üzerimdeki kıyafetler kaldı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selam cemaat bol kazançlar..
Arabayı da soktum bakalım artık üzerimdeki kıyafetler kaldı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Viop'tan anlamam. Falcı değilim, geleceği bilemem. Viop'ta işlem de açmam.
Ne düşerse bakarım, işime gelirse bütçeme uyarsa alırım. Altın alırım, az da gümüş. Tekleme hisse de almam pek, fon alırım, ince elerim sık dokurum.
Az yazarım çok okurum.
İnsanım zaman zaman da yanılabilirim.
Herkesin bir şeyler karaladığı konularda ben de bir iki kelam ederim. Bilmediğim konuda ahkam kesmem.
Geyik yapmam, saygısızlık yapmam.
Kendi çapımda delikanlıyım.
Arz ederim.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değil, tamamen kişisel görüşlerimdir. Al, Sat, Tut kararları tamamen okuyucunun kendisine aittir. Buradan kimseye yatırım tavsiyesi verilmez.
Türk Atasözü : "Kelin ilacı olsa başına sürer."
Ereğli ne olur kuzu üstadım .
Bu başlığı şu anda 106 kişi okumaktadır. (16 üye ve 90 ziyaretçi)
kuzu, *Bozkurt, aks16, Apprentice, bb79, çıtak, Doctor20, doğukan, GÖKSU, keremalkm, SALİH, smartinvestor, snkleyp, TIFIL, Zdx&Lunar Soul, Zülfü Aşkın
EN SON 148 KISIYDIK....borsa ciktikca azaliyoruz....rahatladik....GECMIS OLSUN USAGLAR.....
BENDE uyuyacagim....newyorkta....sabah oluyor.....
15 250 malietim.....2000 puvan karda 17 250 de kapatacagim....kapatirken gelir aninda yazarim.
KIVIRTMA....DANSOZLUK....CART CURT YOK....DOGRU VE DUZGUN BIR INSAN OLUCAN.
hoscakalin.....tehlike gecti....15 681 de.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Sadece o da değil Orta ölçekli ve üstü hatta balina tarzı kemik yatırımcılar bile hedef. Amaç bunları mümkün olduğunca dökmek.
Kemik yatırımcı dediğim kim ben mandradasütvar elinde orta uzun vadeli hisse taşıyanlar....
Kimseye de acımazlar. Benim amacımda benim gibi olanlar mümkün olduğunca hasar almasın diye aklımın erdiğince kalem sallamak.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri