Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Olmaz yanlış bir gün komple çıkmazsan kazanamazsın. Hatta arada iyi kazanınca bir miktar dışarı çıkmak lazım. Tilyarder olmam gerek iddialaştım… mecburum çok sinir etti beni. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by çıtak siz neden ''tamam AKEPE en birinci, herşşeyin iyisini yapıyor '' demiyonuz akşama kadar kendi yazıştıklarımız yetmiyor gibi, zabah uyanıyorum... ''vay senin emlak, vay senin kuzu... vay secbul '' uyurken bile sizin yazdıklarınızdan ben mesul oluyom emlak... başlayacam seninde dolarına ararın bak merkezi ..... dolara laf etme. ben gider..
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
bigşort dayı gönderini bulamıyorum Originally Posted by çıtak eksik kalmasın, tüm başlıklarda kavga çıksın diyon yane ben akşamdan bildim böyle olacağını
Originally Posted by EMLAK ararın bak merkezi ..... dolara laf etme. ben gider.. şimdi işim var... akşam gel maacit emminin başlığının altından girek, üstünden çıkalım
Süt u kıçını zor kaldırdi yaw
Boğa yorgun
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Masaya oturuyorum hayırlı olsun Yarışmacı arkadeşlere başarılar dilerim
Originally Posted by mandradasutvar Tilyarder olmam gerek iddialaştım… mecburum çok sinir etti beni. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bizide et hocam
Forum Rules
Yer İmleri