Diðer Tapatalk ým dan deneme yapýyorum
Bakayým giriliyor mu
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Diðer Tapatalk ým dan deneme yapýyorum
Bakayým giriliyor mu
Aha girdi düzelmiþ…
Günaydýn millet,
SM-M526BR cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
cepten girince sayfa numaralarý gelmiyor haliyle 1. sayfa okunuyor
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez...
"Ýþini kýþ tut, yaz çýkarsa bahtýna"*"Ak dona gök yamalýk vurulmaz"*"Topraktan geldik, topraða gideceðiz; Mühim olan çamurlaþmamak"
Þiþmiþ stoklarla iyi zarar yazdýrmýþ benim essek,ulan bir gün intikamim çok acý olacak![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Enflasyon muhasebesi uygulamasý sanýrým zorunlu deðil,ileri ertelendi,bunu fýrsat bilenler habire nakit pozisyondan faydalanýyor,
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Tatil sezonu baþlamadan fiyatlar gündem oldu! Her þey euroyla
Bodrum'da yaz sezonu fiyatlarý belli olmaya baþladý. Bazý lüks beach'lerde giriþ ücreti 230 Euro'ya çýkarken, lahmacun fiyatý 30 Euro oldu.
Bodrum'da yaz sezonunun yaklaþmasýyla birlikte beach, restoran ve otellerin yeni fiyat tarifeleri de ortaya çýkmaya baþladý. Her yýl olduðu gibi bu sezon da özellikle lüks iþletmelerin açýkladýðý fiyatlar sosyal medyada ve turizm sektöründe gündem oldu.
Ünlülerin tercih ettiði bazý lüks mekanlarýn fiyatlarýný Euro üzerinden güncellediði görüldü.
PLAJA GÝRÝÞ 230 EURO
Yeni sezon tarifelerine göre gözde bir otel, plaja tek kiþi giriþ için 230 Euro ücret talep ediyor.
Lüks restoran ve beach iþletmelerinin paylaþtýðý menülerde ise fiyatlarýn geçen sezona göre yükseldiði dikkat çekti.
https://www.hisse.net/haber/tatil-se...-euroyla-77593
..............
1 United States Dollar equals
45.39 Turkish lira
May 12, 08:26 UTC · From Morningstar · Disclaimer
...............................................
ama yol yabdý......................![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri