Ahmet'in davasına mehmet karar veriyorsa yıllardır sonuçlanmayan yada kapatılan davalara neden diğer mahkemeler bakmıyor yada karar vermiyor
Bilgi kirliliği başka bir şey
Adaletsizlik başka bir şey
Karıştırmayalım derken örtbas etmeyelim
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
ilki MHP de Meral akşener için bir küçük ilçede alınan kararla başlamıştı. şimdilerde ise kör gözüm parmağına olacağa benziyor. daha önce bir mahkeme ben Anayasa Mahkemesini takmam dediğinde höst ulan denmediği için böyle şeyler artacaktır... Adalet mülkün temelidir adalet yoksa mülk de tehlikeye girecektir...
Kimin ne düşündüğü ne yazdığı zerre umrumda değil. Bu gibi durumları hayatımda bilmem kaç kez yaşadım. Kredili kaldıraçlı olanların Allah yardımcısı olsun. Viop işine de aklım ermez ona konuşamam. Hisseci olanlar için Olan oldu bunun etkisi 19 martta olanlar kadar bile olmaz. Ben ne yapıcam tek bir lot mal vermem. Piyasa dengelenince de alım yaparım. Yatırımcı panik olmamalı sakin kalmalı mal satma zamanı bu zamanlar değil. İsteyen hakkımda istediğini düşünebilir. Bu yazıyı buraya yazma borcum olduğunu hissettiğim için yazdım. Yazım kesinlikle siyasi amaçlı değildir sadece en az hasarla atlatmak için kendim ne yapacaksam onu yazmaya çalıştım.
Herkes istediğini düşünmekte konuşmakta istediği eleştiriyi yapmakta bana göre serbest ve haklı bir noktada o yüzden birbirinizi fazla kırmadan dökmeden yazın.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Mevzu keşke akp destekçisinin elindeki kici kırık 2 3 hisseyi satıp satmayacagi kadar basit olsa
Yer İmleri