Hocam bunu temizlemek epey zaman alır....
Kolay mı büyük bir kesim var yıllardır bedava para kazanmaya alışmış ve bunların uzantıları heryerde....
Hocam bunu temizlemek epey zaman alır....
Kolay mı büyük bir kesim var yıllardır bedava para kazanmaya alışmış ve bunların uzantıları heryerde....
SECMEN sokta.....caresiz durumda....acinacak halde....
diyor ki.....
BUNLARA OY VERDIM....CALMASINLAR....CIRPMASINLAR....hirsizlar dan kurtulayim diye.....
bunlarda hirsizmis.....
ben ne pohhh yiyecegim.....oyumu kime versem....O HIRSIZ CIKIYOR.....
bu benim kaderim.....BEN NE YAPACAGIM.....HIC CAREM YOK....
diyor.....uzuluyor.....yikiliyor....KAHROLUYOR....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
SECMEN sokta.....caresiz durumda....acinacak halde....
diyor ki.....
BUNLARA OY VERDIM....CALMASINLAR....CIRPMASINLAR....hirsizlar dan kurtulayim diye.....
bunlarda hirsizmis.....
ben ne pohhh yiyecegim.....oyumu kime versem....O HIRSIZ CIKIYOR.....
bu benim kaderim.....BEN NE YAPACAGIM.....HIC CAREM YOK....
diyor.....uzuluyor.....yikiliyor....KAHROLUYOR....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
İyide reis bu temizliğe iktidar izin verecek mi ? Milletin a... koyacağız diyenden, yolcu garantili havaalanı işletenden, araç garantili köprü ve otoyol işletenden alacak mı hükümet ? Sonuçta hepsi hırsız ama muhalefet 1 çalıyorsa iktidar 10 çalıyor. Tabi muhalefet ancak 1 i buluyor, o da bulsa o da çalacak. İktidar kendi kuyusunu kazar mı hiç bu ülkede ?
Bende de iyi bir gelir olsa bende alır giderim bu ülkeden para mı ! Her giden para kaçırmıyordur, artık ümidini kesmiştir, ülkeyi terk ediyordur.
IKTIDAR IZIN VERMEZ....vermemelide....rakibi cunki....bu dogal....YARGIYIDA KULLANIR....BUDA DOGAL.....
dogal olmuyan ise....ozgur ozel in bunu bilmemesi.....
derhal....yargi kararini gorur gormez....KEMAL KILICDAROGLUNUN yanina kosup....
bu yargi kararini bosa cikaracak davranislar icinde olmaliydi....
yerine....CHP yi dagitmak....yoketmek....CHP=EKREM....sacmaligina hizmet etmek isine giristi....
bu yolun sonu ise....SILIVRI.
NE YAZIK KI....yuce rebbim bu kardesimize....cok sinirli....cok az...bir akil vermis....HICYOK GIBI BIR AKIL....
SIYASET BU....
IKTIDAR VE ANAMUHALEFET PARTILERI.....birbirini yoketmek icin herseyi yapar....sen....bunu bilmelisin....genel baskansin....aklinla genel baskan olamamissin....kurultayi satin alarak oldugun cok belli....
yoksa....AKP nin bu hamlelerinin olacagini kurultayi satinalirken BILIRDIN....
hadi bilemedin....kullanmaz dedin....gordun ki kullaniyor....KOSACAKTIN MERMI HIZIYLA KILICDAROGLUNA....
DEGERLI DOSTLARIM.....
benden akil disi....yazilar beklemeyin....benden....linc edilirim diye susacagimi beklemeyin.....
ben.....CUMHURIYET HALK PARTISINE.....zarar veren hickimseye gozyummam....bir kez haric....tum omrumce ona oy verdim.....
anapli ekrem mis....ne idugu belli olmuyan ozel mis....KILICDAROGLU nun son on yilda partide yukselttigi herkes dahil buna....
KILCDAROGLU ilede hesaplasacagim.....onu affetmis degilim....
o doldurdu....bu uckaartcilari partiye....
CUMHURIYET HALK PARTISININ VAROLUS NEDENI.....devleti kurmustur....ve o devleti koruma gorevini ustlenmistir.....KILICDAROGLU....partiye bunlari doldurarak....IHANET ETMISTIR....ozur dilemesi yetmez....
bence....bu isi temizleyip....INTIHAR ETMELIDIR.....
BU TOPIK.....yeni dipleme....ve o dipte mal almak ucun acildi.....
ilk yazimda ki.....100 milyarlik....ARJANTIN MODELI....turkiyeye uygulanacak....
zamanlamasi bende.....
TEMIZELLER OPERASYONU SURUYOR....
once yandaslari iceri tikmiya basladilar....sonra....yolsuzluga bulasan herkesi tikacaklar iceri....
AHLAKLI BIR TOPLUMA DONUSECEGIZ.....baska yolu yok.
Çok güldürdün beni. Ben senin yüzüne gülücem arkandan kuyunu kazıcam sen ayakta uyuyacaksın sonra seni birileri uyandıracak ayıkacaksın eline fırsatı geçireceksin ve ben bunu bilicem ışık hızıyla sana koşucam ha öyle mi? Tam da şu an yapılanları yapmam lazım ki kitlenin bir kısmını uyutabildiğim kadar uyutayım. Çünkü ne olur ne olmaz o kitlenin en az % 7 si bana lazım yoksa Ekoya yan komşu olmak var işin sonunda.
Sonra kurultay kurultay diye bağrınacam yersen e çek yargıtay başvurusunu o zaman; önündeki tek engel bu Kurultayın ama çekemem niye Kurultay kararı alınır ve bana o ara yaslarlarsa ceza davasında boşa düşmek var. Tam da yapması gerekenleri yapıyor ;
aklında anlayanlar için kimlerden alındığı belli.....
Sen şu an çevrilmeye çalışılan dolabı bir de herkes aslında ne amaçlandığını benim gibi fark ederse o zaman seyreyle esas olayları.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Dün saat: 00:32.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri