Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
621,50 10% 453,68 Mn 566,50 / 621,50
148,50 10% 8,32 Mr 135,00 / 148,50
47,80 9.99% 751,05 Mn 44,14 / 47,80
39,86 9.99% 627,67 Mn 35,52 / 39,86
50,15 9.98% 497,27 Mn 44,06 / 50,15
21,28 -9.98% 245,37 Mn 21,28 / 23,88
84,35 -9.98% 294,53 Mn 84,35 / 92,40
146,20 -9.98% 179,63 Mn 146,20 / 164,50
322,75 -9.97% 17,40 Mr 322,75 / 367,75
56,45 -9.97% 5,12 Mr 56,45 / 61,80
362,25 -5.54% 16,56 Mr 356,75 / 393,50
299,75 0.93% 13,71 Mr 296,50 / 301,50
67,15 3.55% 11,73 Mr 64,65 / 67,25
2,59 -1.52% 8,35 Mr 2,56 / 2,67
20,66 2.68% 1,05 Mr 19,41 / 20,66
373,00 -2.1% 3,60 Mr 370,00 / 385,50
101,10 0.7% 584,36 Mn 97,35 / 102,50
105,50 -0.19% 190,21 Mn 103,60 / 106,80
32,90 -2.03% 318,34 Mn 31,68 / 34,30
10,75 1.8% 194,65 Mn 10,41 / 10,95
82,80 2.92% 666,30 Mn 80,75 / 83,65

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 5/10 ÝlkÝlk ... 34567 ... SonSon
Arama sonucu : 73 madde; 33 - 40 arasý.

Konu: Nerede kalmýstýk......

1. Ýndregandi hemþerim kusurabakma siyasi okuman yanlýþ.Bende halkým ben bu deðiþimin Ekrem ya da Özgür ve onun yönetim kadrosu ile olmasýna kesinlikle taraf deðilim.Zaten o nitelikleri olsaydý Ýktidarýn iþi çok zordu... Sizin ya da bazýlarýnýn kabullenemediði bu.

Ha buna gücün olduðunu bilsen zaten bu kadar antin kuntin iþlere de girmezsin.Yapýlanlar benim yorumlarýmda ne kadar haklý olduðumu destekliyor.Madem bahsedildiði gibi oy oranlarý var o gün ayrýlýrsýn açýklarsýn partini öyle yaratýlan algý gibi bir durum varsa zaten halkýn önünde hiçkimse duramaz.Bu halk Özalý 1 haftada sildi. Bir þeye taraf olmak ayrý bir þeyi istemek ayrý gerçeklerse apayrý.

Ekrem zaten CHP yi ele geçirmiþ MEral ayakta uyurken Ýyi parti arka bahçesi demle de kanka hatta bazý AKP liler ile de. ÝBB olaylarýnýn göbeðinde Yurt dýþýna kaçýrýlan en önemli iki isim Eski AKP li. Ekrem zaten o seçimi kazanabileceði önüne gelseydi KK yý aday yaptýrtmazdý.Herkesi kandýrýyorlar ne Mansur ne de Ekremin hiç bir Zaman Tayyip Erdoðaný yenecek bir gücü olmadý.BEn ne Ekremin ne de Özgürün CHP li olduðuna falanda zerre inanmýyorum.Mansur zaten deðil.Mansur aday olsa CHP li % 25 kemik kesimin % 12-13 ü zaten Mansura oy falan atmazdý yine atmaz.

Yerel seçim peþine CHP nin oyu % 38-40 bandýna ulaþmýþtý.Bence Çok yazýk oldu.En azýndan MEclis seçimlerinde ak partinin iþi çok zordu.Þimdilerde % 27-30 anca ya var ya yoktur.Niçin Muhalefete operasyon çekilsin ki.

Sürekli birileri bir þeyler sýzdýrýyor ama nedense bu sýzanlar Yapan Ýktidar ama sosyal medyadaki Muhaliflerin önüne düþüyor artýk nasýl oluyorsa.Peþ peþe 5-10 tane hesap var ne hikmetse ayný sýzmalar hep onlara düþüyor hep birlikte ayný haberleri yapýyorlar.

Tr de para niye olmasýn ya da TR niye para bulamasýn ben bunlara hiç inanmýyorum. TR nin bu kadar güçsüz olduðunu falanda düþünmüyorum.Her yol bize çýkýyor niye zayýf olan hep verici olan biz olalým.

Bist100 13930 üstünde kaldýkça olacaklarý zaten birilerinin bileceðini bununda olumlu olacaðýný varsayarým ha kalamazsa o zaman daha volatil günler yaþarýz.Yine de doðru hisse tercihi yapabilenler bu iþlerden avantajlý çýkar.

Krediydi kaldýraçtý bu tarz iþlerden ve hatta bazý riskli hisse senedi iþlerinden yani Spekülasyon peþinde koþmaktan özellikle bu aralar uzak durmak lazým.

Benim için Ýran hava sahasýný açtýðý gün o iþ bitmiþtir gerisi Spekülasyondur hatta bazen TRUMP ýn deðil kendi açýklamalarý Onun açýklamalarýna karþý Ýran ne açýklayacak onu bile belirlediðini düþünüyorum. Benim için yurt içi siyasette Mutlak butlan kararýnýn açýklandýðý gün bitmiþtir. Bu gereksiz doðru mu deðil mi asparagaslar yerine grafikleri dikkate almayý yeðlerim.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Dün saat: 06:10.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

2.  Alýntý Originally Posted by indregandi Yazýyý Oku
    Guzu,

halk açýsýndan konu bitmiþtir,....
    halk iktidarýn artýk deðiþmesini istiyor,...

yoksa imamoðlu, özel, mansur yavaþ konu bu deðil,...konu iktidar deðiþsin,...halk tan her kesimin buna farklý nedenleri olabilir,...ama sonuç bu,...
    iktidar bunu okudu, icazeti aldý ve düðmeye basarak siyasi oyunlara girdi,....

þimdi
    Ýmamoðlu iktidar deðiþirse bu düzeni deðiþtirmemek için, özel yine öyle,...bak deðiþtirmek için demiyorum, deðiþtirmemek için,

dikkat et kuzu bu üçlünün,

iktidar, KK ve özel/imamoðlu üçlüsü, üçünde de ortak yönü kürt hikayesi ve barýþ süreci,..
    KK ve Ýktidar zaten öteden beri yenide birleþenlerdi, yeni Türkiyede
    Ýktidar yeniden barýþ sürecine girdi,yeni Türkiyeyi iyice yeniledi, Türkiye yüzyýlý koydu adýný,..
    Türkiye yüzyýlýbda ben her eþyi yaparým demek bu,...

Ýmmaoðlu ve Özel yerel seçim sonrasý, Ýstanbul oylarýný katladýklarý halde, Van provakasyonunda koþarak DEM e destek verdi, Ýstanulda DEM le birleþtiler,..
    KK ise iktidara senelerce yenilen, Ýmamoðlu /Özel bunlarý yaratan büyüten, DEM grubunu partisinden çýkarýp grup kurduran Dersimli Kemal,....

konu bu olunca muhlefett yok, iktidar yok hepsi ortadalar,... hepsi sus pus,...

hadi bunlardan biri çýkýp hangisi kim farketmez, USA ya bu iþi yapmayacam lem desin, Trumpa

diyemezler, en milliyetçileri yapacam dedi çünkü,...USA çok saðlam oynadý,..

Türkiyeyi yönetenlerin konuþmalarýndan süslemeleri çýkarýrsak dönüp dolaþýp geleceði kürkçü dükkaný tam burasý, madem parasý yok Türkiyenin,...USA parasýda bu hesapta hamiline yazýlý,...bunu USA biliyor, iktidarý muhalefeti hepsi yakýnen biliyor,..

USA bu iþi kotarana kadar tüm yarýþmacýlarý hýrslý tutacaktýr, tutuyormu tutuyor,...
    birisi iktidarda bunalýmda, biri hapiste, birinin partisi bölündü, birisi partisini böldü,

bunlarýn hepsi oldu,...

hepsi hýrslandýmý? evet,....kazanmak için her þeyi yapmaya hazýrlarmý evet,... sonuna kadar, bu iþte kim mutlu,...USA

USA para akýtacaksa para baðlayacaksa bu meseleye baðlayacak,...kim en hýrslýysa bu ona,...

halk bu meselede muhalefet üzerinden terse yatarmý yatar,...top þu anda saðda, halk sola atlar, terse yatan kaleci gibi,...ama iktidarý deðiþtirdiðini düþünür, bu kadar basit...

iktidar deðiþmelimi? evet, yeterince uzun kaldý, bu bile geçerli bir sebep,..çok basit ama böyle, iyi yönetse bile artýk gitmeli,

Türkiyede bu kürt meselesi iþinden baþka gümdem yok,....Barýþ süreci ve komisyonla bu iþe girildi,...

para burada,...

sen bunu bilemeyecek adam deðilsin, dolaysýyla eveleyip geveleyip tilkiye yatma,....sana siyaset yazma dedim, çünkü gerçeði yazmýyorsun,...

eski GUZU ol,...borsaya kafa yor,
    indregandi adlý kullanýcýya tekrar itibar puaný vermeden önce biraz diðer kiþilere de puan vermelisiniz.

meselenin ana fikri bence de budur.
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðil, tamamen kiþisel görüþlerimdir. Al, Sat, Tut kararlarý tamamen okuyucunun kendisine aittir. Buradan kimseye yatýrým tavsiyesi verilmez.
    Türk Atasözü : "Kelin ilacý olsa baþýna sürer."

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,833
     Alýntý Originally Posted by kuzu Yazýyý Oku
    OYLEYSE BUNU HERKES BILIYOR....tayyip beyde....devletimizde.....dis devletlerde....

1....tayyip bey yapabilir.....

2....devletimiz yapabilir...

3.....dis devletler yapabilir....

ben ilk ikisini tercih ederim......cunki....BEN TURKUM..

ILK ikisinde secime kadar turk ekonomisi yatay olur....

ucuncude ise....2001 de eceviti nasil devirdiler ise oyle olur....secimden once buyuk bir ekonomik cokusu saglarlar....bunu saglarlarsa.....ilk ikisinin tasarimlari coker....

tayyip bey....ve devletimiz bunu biliyorlar.....tedbir almislardir.
    sn kuzu,
    olmasý gerekenleri çoðu zaman hepimiz biliriz ama iþ yapmaya kaldýðýnda acaba deriz daha fazla sürdürmek mümkün deðil mi?
    etrafýnýzda kifayetsizler sürüsü oluþturmuþsanýz bunlarý paraya boðmuþsanýz ilk baþta bunlar siz isteseniz de sizi býraktýrmazlar. sofradan ayrýlmak kimsenin iþine gelmiyor.

belediyelerde yenen herzeleri Türkiyede yaþayan herkes biliyor. eskiden imar rantlarý ile bunlar tatlýya baðlanýp herkese sus payý veriliyordu. ama þimdi bu rantlar yetersiz olmaya baþladý ( belki de imar rantlarý azalmýþtýr veya doyum noktalarý artmýþtýr), Devletin bütçesi takýrdamaya baþladý, enflasyon zaten acýtýyor.....

elhasýl nasýl Eceviti o hiline raðmen iktidarda tutmaya çalýþtýlar ise þimdi de bir dýþ mihrak gelip iktidarý deðiþtirmesi görünen tarafta. ama iþin garibi dýþ mihraklar deðiþim istememekteler. halkýn dayanma gücü yok... bakalým çözüm nasýl olacak...

gandy....

eski kuzu ol....borsaya kafa yor....

demissin......

14 300 de mallarimi sattim....secime 2 yil kaldi....program basarisiz....ortalik karisacak....malda yatamam dedim....

ORTALIK KARISTI......

simdi karismis bu ortalikta.....MALA NASIL,NEREDE,NE ZAMAN girecegimi tartisiyorum sizlerle.....

misal.....

onumuzdeki hafta....ozgur ozel kuyrugunu bacaklari arasina sikistirip....KILICDARA gelirse....ki yuzde 80 ihtimal bu....

yukaridaki kuskularimiz cop olur.

ve hemen.....MALA GIRERIM.....topigi actim....bu MAL ALMA TOPIGI.

GERCEK SU.....GELMEZLERSE....KILICDAR HEPSINI IHRAC EDER VE ETMELI.....o zaman farkli....

kilicdarin tek sarti var....EKREM le CHP nin iliskisini kesecek....bundada hakli....chp=ekrem....bu bir kufurdur....

bakmayin o bagiran cagiranlara.....CHP secmeni benim....biz cogunluguz...ve asla....bu celik cocugun pesine takilmayiz....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5. Emmi bofa hergün satýyor ama endeks düþmüyor

Acaba burasý mala yerleþmek için iyi mi

6.  Alýntý Originally Posted by kuzu Yazýyý Oku
    IKTIDAR IZIN VERMEZ....vermemelide....rakibi cunki....bu dogal....YARGIYIDA KULLANIR....BUDA DOGAL.....

dogal olmuyan ise....ozgur ozel in bunu bilmemesi.....

derhal....yargi kararini gorur gormez....KEMAL KILICDAROGLUNUN yanina kosup....

bu yargi kararini bosa cikaracak davranislar icinde olmaliydi....

yerine....CHP yi dagitmak....yoketmek....CHP=EKREM....sacmaligina hizmet etmek isine giristi....

bu yolun sonu ise....SILIVRI.

NE YAZIK KI....yuce rebbim bu kardesimize....cok sinirli....cok az...bir akil vermis....HICYOK GIBI BIR AKIL....

SIYASET BU....

IKTIDAR VE ANAMUHALEFET PARTILERI.....birbirini yoketmek icin herseyi yapar....sen....bunu bilmelisin....genel baskansin....aklinla genel baskan olamamissin....kurultayi satin alarak oldugun cok belli....

yoksa....AKP nin bu hamlelerinin olacagini kurultayi satinalirken BILIRDIN....

hadi bilemedin....kullanmaz dedin....gordun ki kullaniyor....KOSACAKTIN MERMI HIZIYLA KILICDAROGLUNA....
    Üstad, öncelikle hayýrlý olsun, paylaþýmlarýnýzý ilgiyle takip ediyoruz.

bana göre Türkiye'nin asýl sorunu hem muhalefetin hem de iktidarýn küresel sermayenin kontrolünde olmasý.. bu sebeple yýllardýr ortada bir demokrasi tiyatrosu izletiyorlar millete.. tabii bu gösteride imamoðlu, selahattin demirtaþ gibi akýþýn dýþýna çýkmaya meyilli aktörleri de içeride tutabiliyorlar...

küresel sermaye iran'ýn defteri dürülmeden AKP'yi tasfiye etmeyi þimdilik düþünmüyor. çünkü AKP þimdiye kadar ki en faydalý taþeronlarý.. zaman zaman bir takým istenmeyen iþler yapmýþ olsa da...ayrýca, 25 senelik bir defter sandýk üzerinden kapanmaz...küresel geliþmeleri de dikkate almak lazým bu minvalde..
    ytd..

Alýntý Originally Posted by effendy75 Yazýyý Oku

bana göre Türkiye'nin asýl sorunu hem muhalefetin hem de iktidarýn küresel sermayenin kontrolünde olmasý.
    bizim burada buna "devlet aklý" diyorlar

þimþek biralarý...
    Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.

8.  Alýntý Originally Posted by EMLAK Yazýyý Oku
    bizim burada buna "devlet aklý" diyorlar

þimþek biralarý...
    þimþek dediðimiz kiþi, esasýnda birçeþit konkordato memuru...küresel (ABD merkezli batý bloðu diyebiliriz) sermaye için kilit isim.

Türkiye'nin ekonomisinin komple dýþa baðýmlý hale gelmesini geçtim, artýk Türkiye'nin varlýklarý (bilanço içi ve dýþý,) tamamen yabancýlarýn ve yerli iþbirlikçilerinin kontrolünde veya elindedir.. ve bu küresel sermaye için çok çok önemli bir kazanýmdýr...
    ytd..

Sayfa 5/10 ÝlkÝlk ... 34567 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •