mesajin yeri burasi degil,yanlislikla mesaj buraya gitti, dikkate almayin =))
mesajin yeri burasi degil,yanlislikla mesaj buraya gitti, dikkate almayin =))
cment ilgili sýkýþma bitmesi gerek..önümüzdeki günler þahlanýr gibii geliyor bana..haberler ve genel kurul geliþiyle...hayýrlýsýyla
hedefimiz 25- 30... beklemekteyizz...YTD..
Sermayesi kadar kar yapmýþ ,kasada para ,böyle bir þirket çok nadir BÝST 100 de biraz girdik bakalým ,hayýrlýsý
Genel kurul tarihi belli mi
TL seviyesinde. Düzenli bir temettü daðýtýmý bulunmayan þirket, son olarak 2008 yýlýnda yüzde 107,31 bedelsiz sermaye artýrýmýnda bulundu.
Çimentaþ’ýn son bilançosuna göre elde edilen geçmiþ yýl kârlarý 587,6 milyon TL seviyesinde.( 9AYLIK BÝLANÇODA KASADAKÝ PARA )
geçici beyannamede KAR 86.937.273.94 2015 KARINI NEREDEYSE ÜÇE KATLAMIÞ
kasadaki geçmiþ yýllar karlarýyla beraber bilançoda kasadaki para ne kadar olmuþ merak ediyorum ? bilanço açýklandýðýnda hepbirlikte göreceðiz
GARANTÝ bankasý son hisse satýþýyla bankada aslan payýný ÝSPANYOL BBVA ya býraktý
ÇÝMENTAÞ ýn sahibi kim ? ÝTALYAN CEMENTIR HOLDÝNG
HÝSSENÝN SON YÜKSELÝÞÝNDE aþýrý alým yapan aracý kurum kim ? GARANTÝ YATIRIM
ÞÝMDÝ SORU ÞU ACABA 2 AKDENÝZ KANI TAÞIYAN YABANCI YATIRIMCI ÞÝRKET CMENT HÝSSELERÝNDE GARANTÝ YATIRIM VASITASIYLA BU KADAR NÝYE YAKINLAÞTILAR?
GENEL KURUL YAKINDA ,..YAKLAÞIK 10 YIL ÖNCESÝNDE OLDUÐU GÝBÝ YATIRIMCI LEHÝNE BEDELSÝZ VEYA TEMETTÜ GÝBÝ BÝR KARAR ÇIKAR MI ?
ÞUBAT AYI HAREKETLERÝ DAHA BÜYÜK HAREKETLERÝN ÖNCÜSÜ OLABÝLÝR MÝ ?
BEN SADECE ÞEYTANIN AVUKATLIÐINI YAPTIM YUKARIDA YAZDIKLARIM TAMAMEN ÞAHSÝ GÖRÜÞLERÝMDÝR YTD.
Son düzenleme : boðaç1; 01-03-2017 saat: 08:27.
1 lot banvit11.17, nasýl 1lot çimentaþa 11.17 ye eþit olur?
Yer Ýmleri