Sayýn polaris RYSAS yorumunuzu alabilirmiyim? Tþkler.
Merhaba Sayýn Andrei28,
Tablolara yorum yapmak istemiyorum.Aksine sizlerin yorumlamasýný istiyorum.
Eksiklerimi yada yanlýþlarýmý görebilmek için.Görüþüm þu, bazen ön fikirleri kýrmanýn bir yoluda, farklý düþünceleri izlemek.
Umarým alýnmazsýnýz...
Esenkalýnýz...
RYSAS
http://www.hisse.net/topluluk/showth...018#post671018
BÝZ DEÐERÝNÝ ÖLÇERÝZ,FÝYATINA PÝYASA KARAR VERÝR.
BURADA YER ALAN BÝLGÝLER YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝL,TAMAMI ÝLE ANALÝZDÝR.
Saðolun Sn.Polaris.
Yalýn Abi inciler düþmeye baþlasýn tabi ki aðýmýza takýlanlarý paylaþmaya çalýþacaðým.
Birlikten kuvvet doðar.Paylaþýlmayan bilginin kimseye bir faydasý yok.
Burada bir arkadaþa kendime ait bir excel göndermiþtim(hoþ isteyen birçok kiþiye gönderdim).
Adam sonradan solda sýfýr býraktý beni![]()
Stop Wishing Start Doing
Ýncelenen þirketlerden Marshall üretimini yurtdýþýna taþýma kararý almasý hisse üzerinde nasýl bir etki yaratabilir?
Sayýn çok,gördüðüm kadarý ile MRSHL ile yakýndan ilgilisiniz.
Faaliyet raporlarýna bakabilirseniz orada görebilirsiniz.Hatta birazda eskiye giderseniz farklarýnýda görürsünüz.
Bizleride bilgilendirirseniz,Müteþekkür kalýrýz.
"solvent bazlý ürünlerimizin"Üretiminin ve cironun % kaçýný içeriyordu.Onu incelemek lazým.
Çoksa ihracatý zayýflayacaðýndan nahoþ olur.
Az ise zaten ithal edip yurt içinde satacaðýný belirtiyor.
Ayrýca þimdilerde moda fabrika arazilerini pazarlamak.
Kimbilir?Ortaya çýkar elbet.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/619530
Açýklamalar
Þirketimiz, 2017 yýlýndan itibaren pazarda artan talepleri karþýlamak ve su bazlý ürünlerin üretimine daha fazla odaklanmak amacýyla, bu segmentteki ürünlerde daha aktif olarak faaliyette bulunmayý hedeflemektedir.
Þirketimiz, bu doðrultuda, solvent bazlý ürünlerimizin, AkzoNobel Marshall standartlarýnda ayný kalite ve satýþ koþullarýyla Türkiye'de satýþýna devam edecek olup, stratejik gerekçelerle üretiminin yurt dýþýnda faaliyetine devam eden baþka bir AkzoNobel fabrikasýna taþýnmasýna karar vermiþtir.
Saygýlarýmýzla,
BÝZ DEÐERÝNÝ ÖLÇERÝZ,FÝYATINA PÝYASA KARAR VERÝR.
BURADA YER ALAN BÝLGÝLER YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝL,TAMAMI ÝLE ANALÝZDÝR.
Yer Ýmleri