Selam arkadaþlar herkeslere...bedelsiz sermaye artýrýmýnda temettü verilerek bölünme olunca süreç nasýl iþliyor ve en önemlisi spk
Þartlarý nelerdir acaba biri bana yardýmcý olabilirmi acaba ...benim için önemlide...saolun
Selam arkadaþlar herkeslere...bedelsiz sermaye artýrýmýnda temettü verilerek bölünme olunca süreç nasýl iþliyor ve en önemlisi spk
Þartlarý nelerdir acaba biri bana yardýmcý olabilirmi acaba ...benim için önemlide...saolun
Ýyi geceler,
Tablolar hakkýnda kýsa bilgi vereyim.
Soldaki 3 aylýk (4-1 DÖNEM) saðdaki 6 aylýk (1-2 DÖNEM) reel verilere göre,
3 ve 4. DÖNEM ler tahmini olarak hazýrlanmýþtýr.
Amacým önceki döneme göre iyileþme varmý?,hangi kalemlerde? onu bulmak.
Sonraki dönemlerde de iyileþme devam edebilirmi?, dönemselmi,süreklimi,yada bozuluyormu bunu saptamak.
Bilanço verileri açýklandýkça sonraki dönem çarpanlarý deðiþtiðinden puantajlarda deðiþmektedir.
Eðer hisseyi bir çok bakýmdan tanýyorsanýz biraz daha önce riske girmek riski artýrýyor,ancak olasý kazancýda artýrýyor.
Zaten iyi bilanço açýklayan þirketler sabah açýlýrken 5-6% artýþý görüyor.Sonrasý ???? Bakýnýz TUPRS
Takip ettiklerim ve ilgimi çekenleri ekliyorum. En güzel yakýn örnek BFREN
Hepinize saðlýkla,huzurla bol kazançlar dilerim.
![]()
BÝZ DEÐERÝNÝ ÖLÇERÝZ,FÝYATINA PÝYASA KARAR VERÝR.
BURADA YER ALAN BÝLGÝLER YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝL,TAMAMI ÝLE ANALÝZDÝR.
sanirim en cok merak konusudan biri gerel bilancosu yalim hocam.tahmininizi alabilir miyiz gerel bilanco hakkinda sagi solu hic belli olmuyor
Yer Ýmleri