herkes sattý heralde kimsenin sesi solugu çýkmýyor
herkes sattý heralde kimsenin sesi solugu çýkmýyor
Dün aldýðýný bu gün verdi 2 GÜN ÜST ÜSTE POZÝTÝF OLMAZ FITRATINDA YOK,, PÝYASAYI ÝPLEMEZ 50 -100 BÝN HACÝMLE YERÝ GELÝR %3 %5 DÜÞER NE GARÝP BÝR ÞÝRKETSÝN SEN, KÜNYENE BAKSAK KOSKACA DÜNYA ÞÝRKETÝ, BÝR ÇOK ÜLKEDE YER HÝZMETLERÝ SUNAR KARGO FAALÝYETÝ VARDIR BÜYÜK BÝR FON SATIN ALMIÞ,, SONUÇ YATIRIMCISI KAÇIRMIÞ YÜZÜNE BAKAN YOK,,, SADECE AVUNTU VE PÝÞMANLIK![]()
kalanalrla hep beraber aðlamaya devam eöyleyse yönetim iþi biliyor buralardan ihale haberi sürecini tekrardan gönderiyor millete mal kakalayamdý buralardan insaalrý aldatmaya yönelik 3 yýl önceki tepeden haber yolluyor ualn sen mi uyanýksýn milletmi salak sonrada kalk haberin üzerine kýrmýzý kapa güne çok komk
valla onu bunu bilmem birisi fena kýzmýþ çelebi'ye ve aciz yönetimine son saniye ÇAKTI MÝLLETE ÝNANMAYACAKSINIZ AMA %-5 DÜÞTÜ,SANIRSIN ÜMRANÝYE 'DEKÝ MERKEZÝNDE YANGIN ÇIKMIÞ.. BU NE ACABA SON DAKÝKA NE OLDU VURDULAR MÝLLETÝ ....![]()
Komik ki ne komik borsa artý kapatýyor çelebi %-5 düþüyor bist 100 'de emin olun çelebi yercilik'ten baþka hiç bir hisse böyle hareket etmez ben þahit olmadým olaðanüstü bir durum yoksa diðer hisselerde ,,bunu çok bilen çelebi yönetimine sormak lazým,,,var mý acaba bilgili bir birey þirkette ? KAP'ý da takip ettim olumsuz bir haber düþmedi bu neyin nesi ? ?
Ihale sureci ile ilgili icerden haber alan birisimi verdi bu lotlari acaba demekten kendimi alamiyorum doðrusu .
Yer Ýmleri