| Özet Bilgi |
2016 hesap dönemi muamelatýndan dolayý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý yapýlmasý hakkýnda |
| Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? |
Hayýr |
| Ýlgili Þirketler |
CLEBI |
|
|
Genel Kurul Çaðrýsý
|
| Genel Kurul Tipi |
Olaðan Genel Kurul |
| Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi |
01.01.2016 |
| Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi |
31.12.2016 |
| Karar Tarihi |
29.03.2017 |
| Genel Kurul Tarihi |
20.04.2017 |
| Genel Kurul Saati |
14:00 |
| GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih |
19.04.2017 |
| Ülke |
Türkiye |
| Þehir |
ÝSTANBUL |
| Ýlçe |
ÜMRANÝYE |
| Adres |
Anel Ýþ Merkezi, Saray Mah. Site Yolu Sk. No:5 Kat:-1 34768 Ümraniye Ýstanbul Tuncer Sindel Konferans Salonu |
|
Gündem Maddeleri
|
| 1 - Açýlýþ ve toplantý baþkanlýðýnýn oluþturulmasý. |
| 2 - Toplantý tutanaðýnýn imzalanmasý hakkýnda toplantý baþkanlýðýna yetki verilmesi, |
| 3 - 2016 hesap dönemine ait Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunmasý, müzakaresi ve onaylanmasý, |
| 4 - 2016 hesap dönemine ait denetçi raporlarýnýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý, |
| 5 - 2016 hesap dönemine ait finansal tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý, |
| 6 - 2016 yýlý karýnýn kullaným þeklinin, daðýtýmýnýn ve kar paylarý oranlarýnýn belirlenmesi, |
| 7 - Yönetim Kurulu üyeleri ile denetçilerin ibralarý, |
| 8 - Süresi biten Yönetim Kurulu üyelerinin yerine seçilecek Yönetim Kurulu ve Baðýmsýz Yönetim Kurulu üyelerinin seçimlerinin yapýlmasý, görev süreleri ve ücret/huzur hakký belirlenmesi, |
| 9 - Yönetim Kurulu'nca yapýlan Baðýmsýz Denetim Þirketi seçiminin onaylanmasý, |
| 10 - 2016 hesap dönemi içinde Þirket tarafýndan 3. kiþiler lehine verilmiþ olan teminat, rehin ve ipotekler ve elde edilen gelir ve menfaatler hakkýnda pay sahiplerinin bilgilendirilmesi, |
| 11 - 2016 hesap dönemi içinde iliþkili taraflarla yapýlan iþlemler hakkýnda pay sahiplerinin bilgilendirilmesi, |
| 12 - 2016 hesap dönemi içinde yapýlmýþ baðýþlar nedeniyle pay sahiplerinin bilgilendirilmesi, Þirketin 2017 yýlýnda yapacaðý baðýþlarýn sýnýrýnýn belirlenmesi hakkýnda karar alýnmasý, |
| 13 - Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395. maddesi gereðince izin verilmesi hakkýnda karar alýnmasý, |
| 14 - Dilek, temenniler ve kapanýþ. |
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
|
|
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
|
| EK: 1 |
Olaðan GK Toplantýsýna Davet Ýlaný - 2016.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný |
|
|
Ek Açýklamalar
|
Þirketimiz Yönetim Kurulu 29.03.2017 (bugün) tarihinde;
2016 hesap dönemi muamelatýndan dolayý Olaðan Genel Kurul toplantýsýnýn iliþikteki gündemi görüþmek üzere 20 Nisan 2017 Perþembe günü saat 14:00 te Anel Ýþ Merkezi, Saray Mah. Site Yolu Sk. No:5 Kat:-1 34768 Ümraniye Ýstanbul adresindeki Tuncer Sindel Konferans Salonu'nda ilanlý olarak yapýlmasýna, mezkur toplantýnýn yapýlýp neticelendirilmesi için Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasasý Kanunu, Sermaye Piyasasý Kurulu kararlarý ve düzenlemeleri, Ana Sözleþme ve diðer ilgili mevzuat uyarýnca gerekli bilcümle iþ ve iþlemlerin tekemmül ettirilmesine mevcudun oybirliði ile karar vermiþ bulunmaktadýr.
Pay sahiplerinin sözkonusu Olaðan Genel Kurul Toplantýsý'na davet ilaný 30.03.2017 tarihli Milliyet Gazetesi, www.celebihandling.com.tr adresindeki Þirketimiz internet sitesinde ve Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayýnlanacaktýr.
|
Yer Ýmleri