Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasý Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamýnda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý içerisinde deðerlendirilemez yatýrým tavsiyesi içermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýðýndan Yatýrýmcý profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Halka acik oran %18 in altina düþtü onunda buyuk kismi yabancida piyasada lot kalmadi.
çelebi havacýlýk holding a.þ. Cuma günüde 56,85-58,90 arasý 130.152,00 lot almýþ holding payý %82,1591'e ulaþmýþ halka açýk oran %17,84 e indi daha önce müdürleri ile konuþmuþtum hisse bu kadar kötü iken neden alým yapmýyorsunuz diye bana halka açýklýk oraný zaten düþük almazlar demiþti,, þimdi neden alýyorlar acaba ??? özellikle kýramadýðý 58,90 dan gene 115.355 LOT ALMIÞ HOLDÝNG
yanlýþ hatýrlamýyorsam yabancý fona satýþ fiatý dolar bazýnda ancak buralar idi.
fon daha kar etmedi.
holdingin fona tahahudu olabilir.
karanlýk odada çaktýlar ne yazik ki ?? kayýp %-3.72
geçen scrat bankalara laf söylemiþti 2.5 aylýk süreçte bankadaki kar oraným %39 'a çýktý ÇELEBÝ 51 idi oda %11,76 da kaldý ,,, bu arada patronun agresif alým yaptýðý 58.90 kýrýlamadý 400.000 lota yakýn aldý holding 58,90 dan holdingte zararda ( iþin espirisi ) MORGAN STANLEY 2 günde havacýlýk sektörünün ÇELEBÝ ye hedef fiyat vermediði halde THYAO ve PEGASUS sayesinde içine etti yamyam
Tahta yapicinin sana gicigi var herhalde, ne zaman yorum yazsan adam seni terste birakip 10-15% prim yaptiriyor. Bir oncekinde hisse 46-48 arasinda iken ele verdiler demistin 2 hafta oldu, hisse 50% prim yapti. Insallah dunku yazindan sonra da bi 50% daha yaparlarda 80-90 araligina gelir hisse.
Bu arada adamlarin aldigi milyon lotu gormezden geliyorsun, dunku karanlik odada verilen 7 bin lotu caktilar olarak yorumluyorsun, sanirim Celebi objektif yorum yapamayacak kadar uzmus seniYoksa 3 yildir Celebi ye yatirim yapan biri olarak kendini tebrik edip kutlamalara baslamis olman lazimdi... (Yine banka Celebi karsilastirmasi yaparsan Celebi/Garan grafigi koyarim, ayip olur
)
tahtacý öptüm seni![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir Olamaz. Yatýrým Sermaye Piyasasý Kurumunun Belirttiði Kurallara Göre Yapýlmalýdýr. Duhul 2009
Yer Ýmleri