-

Originally Posted by
mesude
dün 101 satamadım bugün 103 sattım bekliyim bakalım
Maşallah bol kazanclar mesud
Ben yapamıyorum denedim olmadı hep zarar yazdım, en az %10 civarı görmeli ki satayım
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
teşekkürler...ancak takaslarda biraz tacirlerin alımı artıyor genelde yükseltip sonra kaçanlardan bugünlerde tekrar 100 ları gösterir gibi..101.6 dan aldım bakalım
-
Actera fonu kimseyi güldürmez, sahibine bakın adam paranın algoritmasını biliyor, istedikleri gibi çevirirler hisseyi, gün içi %10 prim de yapsa akşam paralel kapatır , hatta eksi
-
-

Originally Posted by
mesude
teşekkürler...ancak takaslarda biraz tacirlerin alımı artıyor genelde yükseltip sonra kaçanlardan bugünlerde tekrar 100 ları gösterir gibi..101.6 dan aldım bakalım
Hayırlı bereketli olsun mesude
-
Pes diyorum artık bu endekse göre hala yerinde sayıyor daha zayıf hisseler uçtu adeta
-

Originally Posted by
salfi
Pes diyorum artık bu endekse göre hala yerinde sayıyor daha zayıf hisseler uçtu adeta
SM-J810F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
holdinge yazın bence arkasında onlar var endeks 121.00 oldu pegasus %7 artıda , Çelebi neredeyse eksiye düşecek
-

Originally Posted by
husman
holdinge yazın bence arkasında onlar var endeks 121.00 oldu pegasus %7 artıda , Çelebi neredeyse eksiye düşecek
İnanılmaz bir durum
Endeks kar satışına geçince bu da sanırım olmayan kar satışına geçecek yıllardır çözemediğim tek hisse
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri