Konsolide olmayan bilançolar için bugün son gün, konsolide olanlar için 21 aðustos olmasý lazým.
Konsolide olmayan bilançolar için bugün son gün, konsolide olanlar için 21 aðustos olmasý lazým.
endeks 77.000 ÇELEBÝ 33.000 ENDEKS 110.000 ÇELEBÝ 28,70 þu an ki düþüs %-3 endeks %-0.75 BÝLANÇO AÇIKLAMIÞ GÝBÝ ÇELEBÝ HOLDÝNG,,,Ben düþük bir karla çýktým verem etti beni aylarca ,,ÞÝRKETÝN DÜRÜST VE GÜVENÝLÝR OLDUÐUNA BEN ÝNANMIYORUM KENDÝ FÝKRÝM BENÝ BAÐLAR..UMARIM KALANLARIN YÜZÜ GÜLER![]()
bir ayda týrmalaya týrmalaya çýktýgý noktaya 1 günde geri döndüü lanet olasýcaa sana dicek cümle bulamýorumm
hisse de kaç tane küçük yatýrýmcý varki kimse yazmadýgýna göre milleti baya bi döktü bilanço dan sonra ya tamam ya devam inþ güzel bi bilanço yayýnlarda 30 üstüne atarýz yoksa 25 lere yolculuk baþlarr ytd
ky yi tam döktüler...devamda ediyorlar..6 aylýk deðil ama 9 aylýkla 35 leri rahat görür pirimsiz hisselerden biri..özellikle 9 aylýk yüksek gelir geçensene blançoda pegasusun etkisi vardý ve turizm kötü idi...bekleyen çorba içer
endeks düþmeye baþladý bu þ....celebi endeksten önce zýplýyor aþagýlara ne adi bi tahtaa
Milleti iyi yýldýrdilar bakalim 30 a nezaman gelecek
Yer Ýmleri