en iyisi hedef belirle orayý gördünmü sat...
en iyisi hedef belirle orayý gördünmü sat...
Önceden öyle yapardým, artýk her fiyattan alýp satýyorum yeterki kademeleri böyle olmasýn.
![]()
urban Bayramý'nda vatandaþlarýn güvenliði için havayollarýnda da gereken önlemlerin alýndýðýna dikkati çeken Arslan, Devlet Hava Meydanlarý Ýþletmesi (DHMÝ) Genel Müdürlüðü ekiplerinin bayram boyunca yoðun uçak ve yolcu trafiði beklenen havalimanlarýnda 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet için çalýþmalarýný sürdüreceðinin altýný çizdi.
Havayolu þirketleri tarafýndan 25 Aðustos-4 Eylül'de 7 büyük havalimanýnda 42 bin 109 uçuþ gerçekleþtirileceðini dile getiren Arslan, þöyle devam etti:
"En yoðun uçak ve yolcu trafiði gerçekleþmesinin beklendiði Atatürk Havalimaný'ndan tatil boyunca 16 bin 568 uçak kalkýþ-iniþ yapacak. Sabiha Gökçen Havalimaný'nda bu sayý 7 bin 718, Ankara Esenboða Havalimaný'nda ise 3 bin 708 olacak. Tatil yörelerimizden Antalya Havalimaný'na ayný dönemde 8 bin 54 uçak, Ýzmir Adnan Menderes Havalimaný'na 3 bin 9, Milas Bodrum Havalimaný'na bin 540, Dalaman Havalimaný'na ise bin 512 uçak kalkýþ-iniþ yapacak. Ayrýca havayolu þirketlerinin talepleri doðrultusunda ilave uçak seferleri için gerekli önlemler alýndý."
9 aylýk .....
Bu günde bile burasý bu kadar sessizse ky filan kalmamýþ demekki 3-5 kiþi anca varýz
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bakalim karanlik odada 32 olacakmi
birkaç yabancý yatýrýmcý kuruluþtan yeni hedef fiyat güncellemesini bekliyorlar .
iþlem hacmi düþük.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
32 altýnda kapamasý kötü oldu ayrýca buugn 29 86 30.5 arasý gap býraktý bu boþlugu doldurmak isteyecektir bana göre yarýndan itibaren iþkence yeniden baþlýyor bugun 32 den satýp ulusoy enerjiye geçicektim yetiþemedim neyse kýsmet ytd
ne kadar karamsarsýnýz arkadaþlar endeks 77.000 de iken 33.000 olan ÇELEBÝ endeks 110.000 de iken 31,84 bu çýkýþ hikaye yükseliþ sürecek NEDEN BÝLÝYORMUSUNUZ ARTIK GÜZEL PARA KAZANIYOR YURT DIÞI OPERASYONLARI OLUMLU ,VE KAZANDIÐINI DAÐITIYOR, BUNU YABANCI BÝLMÝYOR MU SANIYORSUNUZ ? 3 ÇEYREK HARÝKA BÝR BÝLANÇO GELECEK UNUTMAYIN KELAMI MI?
Yer Ýmleri