saatlik gafikte bölünmenin olduðu ilk gün 32 den beri gelen düþüþ trendini bu gün kýrma egiliminde...kalýcý olursa yönü yukarý çevirmesi beklenir...þuan aktif kademeler oldukça þiþiriliyor....vakti zamaný bekleniyor gibi...
![]()
saatlik gafikte bölünmenin olduðu ilk gün 32 den beri gelen düþüþ trendini bu gün kýrma egiliminde...kalýcý olursa yönü yukarý çevirmesi beklenir...þuan aktif kademeler oldukça þiþiriliyor....vakti zamaný bekleniyor gibi...
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
...ben normalde kýsa vadeciyim fakat kýsa vadedeli girdiðim kaðýtta ana hikayeye de gözatma taraftarýyým...bu demek deðil ki ana hikayedeki hedefleri bekleyeceðim fakat aldýðým riskin ve þuanki hissenin evresini görme açýsýndan uzun vadeli resim çoðunlukla gereklidir...
...þuan görüldüðü gibi hisse artýk depresyon dönemini atlatmýþ ikinci evrede...ikinci evreye bakýldýðýnda genelde hafif yükseliþ trendinin bir aþamaya kadar sürdüðü gözleniyor...daha sonra hareketler biraz sertleþiyor ve son silkelemelerden sonra 3. evre yani operasyon evresine geçiyor...
...þuan ikinci evredeyiz ve patronun hazýrlýk süreci de buna iþaret ediyor gerek yeni lotlara hakim olmasý gerekse bilanço verilerini toparlama egilimi 3. evrede yeni yatýrýmcýya sunacaðý hayal projelerle birlikte operasyonuna güç katacaktýr....2. evre genelde 1 yýla yakýn sürdüðü gözlemlenmiþ...ben içinde bulunduðumuz 2. evrenin gelecek ekime kadar süreceði kanýsýndayým...bu evrede 2. evrede 1.80 hedef olabilir endek sýradýþý panik fýrsat verirse patrona 80krþlarý son silkeleme için yazýn gösterebilir, ama normal bir endeks seyri olduðunda 1tl altý artýk hayal gibi görünüyor...
...TABÝKÝ geçmiþe bakarak gelecek çizilmez...bunlar sadece tahmin...bu tür patron hisselerinde adamýn ayaðýna taþ deðer tüm þirket puf yok olur bu da bu iþlerin cilvesi diyelim...
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
...bir taraftan para girmis bir taraftan para cikmiþsanirim eskiden cikti R ye girdi...ayrintili veri dustugunde paylasirim...
![]()
Kapanýþý nasýl yorumlarsýnýz
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
bollinger orta cizgi yani 23e dokundu fakat ustunde kapanis yapamayip geri tepti...yarin tekrar 23 ustunu zorlarsa 33 bollinger ust bandina dokunmak isteyebilir...aksi takdirde bollinger alt bandi yani 14e dokunma riski hala taþýnýr...daha önce paylastigim grafiklerdeki ana trend destegi de 13/14 e tasindi gunlukte...bakalim nasil olacak...
![]()
Yer Ýmleri