cemaþýn tek olumsuz yaný, herkesin konuþuyor olmasý, böyle hisseleri hiç sevmiyorum, belki bugünkü düþüþle ilgi biraz daðýlmýþtýr, biraz daha bekleyeceðim.
Bende anlamýyorum. Aylardýr süründürüyor, hatta yýl oldu. Ama ilgi nasýl oluyor da bu kadar artýyor? Dünkü tavanýn ardýndan, bu gün 6-7 kademe geri çekilmesiyle beraber akýn akýn alýcý alýcý buldu. Böyle hisselerin hedefi maalesef çok yüksek olmuyor. Çok erken alýcý bulduðu için balonu çabuk sönüyor. Þimdiden 5 li rakamlarýn dedikodusu baþlamýþ. Korkarým 2.50 ler de operasyon biter. Umarým yanýlýrým.
Kanal oluþumu devam ediyor. KAnalý aþarsa yükseliþ hýzlanabilir. YTD
Cemaþ Hisse
Ben þöyle gördüm YTD.
![]()
twiterda ve diðer köylerde yerli oto muhabbetleri de var fakat bu cemaþ daha önce Kýrþehir pancar fab ihalesine de gireceðini söylemiþ sonra vazgeçmiþ, çok enteresan bir þirket, 2018 de yerli otoda olacaðýz açýklamasýyla 6 lý fiyatlara gitmiþ sonra 0.70 lere düþmüþ, bu cemaþ a akýl sýr ermez, saðý solu belli olmaz, þurasý bir gerçek ki bu grup borsanýn bedelli sermaye artýrýmlarýyla yatýrýmcýsýný üzen bir grup, en son nibaþ ta patron operasyon yapýyor, 0.60 dan 39.80 TL ye çýkardý ve nibaþ ýn pirimlenmesiyle beraber ieyho ve cemaþ ta buradan kâr yazýyor, esas faaliyet kârý yok, borsa genelinde diðer yan hisselere bakýnca ieyho ve cemaþ oldukça pirimsiz, sadece nibaþ göklere çýkmýþ, yan hisselerde baalon sönerken cemaþ ve ieyho da durum nasýl olur bilmek zor, kýsacasý bu gruba akýl sýr ermez, týpki son dönemde borsada uçuk fiyatlara giden yan hisseler gibi, 1 ay boyunca tavan tavan giden hisseler var, ne diyelim son dönemde borsada ýþýklar grubu gibi oldu, akýl mantýk artýk iþlemiyor, herkese bol kazançlar.
YTD
Bunun ekurisi tavana yürüdü , bu nezaman yürüyecek acaba ? Bay sürücü aðzýmýza bal sürüp durma . Bas git artýk.
Yer Ýmleri