Finansal rapordan alýntý;
Üst yönetim kadrosuna ait ücretler ve menfaatler toplamý
Grubun üst yönetim kadrosu yönetim kurulu üyeleri ve genel müdürlerden oluþmaktadýr. Saðlanan menfaatler
ücretlerden ve diðer ödemelerden oluþmakta olup bu tutar konsolidasyona dahil edilen bütün þirketler için
30 Eylül 2022 tarihi itibarýyla 12.914.620 TL’dir (30 Eylül 2021: 5.610.603 TL).
Kaç tane genel müdür çalýþtýrýyorsun rýza üst yönetime 9 ayda yapýlan ödeme rakamýna bak.
BND Elektriðin 9 aylýk genel yönetim gideri 8.241.143 TL, hiçbir faaliyeti-geliri olmayan Özýþýk Ýnþaat ve Gayrimenkul Yatýrým A.Þ. nin 9 aylýk genel yönetim gideri 5.180.651 TL.
Cemaþ ýn içini böyle böyle boþaltýyor iþte rýza. 2015 yýlýnda BND elektriði 28 milyon dolara cemaþ a satýp bi içini boþalttý. Dünya kadar da borç yükledi þirketin sýrtýna bedelliler ile borçlarý ödedi kalan para ile de þimdi hisse alýp satýp þirkete zarar yazýp, çocuklarýna dolar ile euro ile maaþ verip böyle böyle yine kuruþa kurþun atacak hale getirecek þirketi.
Þirketi kayyum yönetse 10 TL ederi var ama rýza oldukça al-sattan öteye gidemiyor.
...Yatýrým tavsiyesi içermez...

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri