Akçansanýn 500 dönüm büyükçemece arazisi hakkýnda bilgi topluyorum. Forumdaþlardan bu yer hakkýnda detaylý bilgisi olan var ise bana özelden ulaþýrsa sevinirim. Ben çalýþmalarýmý bitirince paylaþacaðým burada.
Akçansanýn 500 dönüm büyükçemece arazisi hakkýnda bilgi topluyorum. Forumdaþlardan bu yer hakkýnda detaylý bilgisi olan var ise bana özelden ulaþýrsa sevinirim. Ben çalýþmalarýmý bitirince paylaþacaðým burada.
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Kanala en yakýn çimento tesisi bu olsa da. Orda yüksek kapasite nasýl üretim yapýlýr bilemiyorum artýk þehir olmuþ o bölge.
Kanal yapýlmasa da bölge imara açýldý. Belediyelerden imarlarýn resmiyet kazanmasý ile alt yapý talepleri baþlasýn gerisi çok çabuk geliþir. Kanal iþi yaþ bence þimdilik.
Dostum böyle bakarsan sadece çekmece arazisi þirket piyasa deðerinin üstünde çýkar.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çalýþanlardan bir grup bu pahalýlýkta Kübaya tatile gönderildi. Demekki iþler iyi. Ýþler hedefler falan fiskos hani bizim temettülerden çok yemesinler diyordum...
Doðru parsel ise E-imar'da bilgiler þu þekilde görünüyor. Kupon arazi denen cinsden.
https://e-plan.gov.tr/imar/Sorgu/Get...a=248&parsel=9
![]()
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri