akþama para gelecek 2000TL bu kaðadý alacam artýk sizinleyim ama düþük fiat verecem kabul ederse tahdacý.etmezse onun ben...yannýz beni forumcuya ispitlemeyin. ben çhem kendim hem sizin için varým.
akþama para gelecek 2000TL bu kaðadý alacam artýk sizinleyim ama düþük fiat verecem kabul ederse tahdacý.etmezse onun ben...yannýz beni forumcuya ispitlemeyin. ben çhem kendim hem sizin için varým.
Aynen abi ekstrem bir þey olmazsa iyi gelecektir bilanço... Ýstanbul avcýlarda ve beylikdüzünde kentsel dönüþüm tam gaz devam ediyor... Çimentolar AKCANSA dan![]()
akçansa gel caðným çocuðum gibi bakacam lotuma
#AKCNS Ziraat Yatýrým, Akçansa hedef fiyatýný 24,50 TL'den 36,80 TL'ye yükseltti, AL tavsiyesini korudu
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Bugun yýllar sonra AKCNS ile yeniden kavustum. Yarý bursa yarý AKCNS. AKCNS yýllardýr epey dolar bazýnda düþüþ yapmýþ. Bursa da daha oranlarý uygun geldi.
beþ yýlýn ardýndan yabancý takasýna mal girmeye baþlamýþ akçansada.
son bir aylýk verilerde görülüyor.
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Rusya'nýn yapacaðý AB enerji kesintileri sebebi ile AB'de enerji tasarruf tedbirleri alýnýyor. Bu enerji yoðun sektörde üretim kýsýtlamasý anlamýna gelebilir. Çimento enerji yoðun bir mal olduðu için fiyatlarýn artmasý beklenebilir. Akçansa'nýn limanlarý ve çok deðerli taþýnmazlarý var. Limanlar ihracat avantajý saðlayacaktýr. Deðerli taþýnmazlar zaten yýllardýr deðerlenmemiþ. Bence çok çok ucuz bir fiyata iþlem görüyor. Bu arada yapýlan ihracatýn %61'i ABD'ye yapýlýyor. ABD'nin altyapý yatýrýmý devam edecektir. Umarým hak ettiði noktalara gelir. Bu þirkette daha çok HEIDELBERG CEMENT'e güveniyorum![]()
Yer Ýmleri