Mavide %4,5 dususun ozel bir sebebi varmi? yorumu olan arkadas var mi acaba?..
Mavide %4,5 dususun ozel bir sebebi varmi? yorumu olan arkadas var mi acaba?..
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez.
Þirketimizin CFO'su Tuba Toprakçý Yýlmaz'ýn 29 Mart 2019 tarihinden itibaren görevinden ayrýlmasý nedeniyle, ayný tarihte bu göreve Bige Ýþcan Aksaray baþlayacaktýr. Ekonomi dalýnda Boðaziçi Üniversitesi'nden lisans ve Ýþletme dalýnda Boston Üniversitesi'nden yüksek lisans diplomalarýna sahip olan Bige Ýþcan Aksaray, kariyerine 1993 yýlýnda Gillette Company'de baþlamýþ ve finans departmanýnda çeþitli üst düzey görevlerde bulunmuþtur. Bige Ýþcan Aksaray, 2005 yýlýndan bu yana Avon Turkiye'de CFO olarak çalýþmaktadýr.
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
29.82 demiþiz 29.92 de kapanýp daha sonra Cuma günü tepki vermiþ. 31.93 üstüne atmadýkça trend oluþumu için konuþmak hala erken olur. Herþeye raðmen diðer göstergeler yukarý harekete iþaret etmektedir. Aþaðýda günlük dýþýnda haftalýk grafikleri de ekledim. Buna göre haftalýk grafiklerde hala düþüþ kanalý desteðindeyiz. Bu yönüyle hala bunu geri çekilme olarak görebiliriz. Gelecek hafta önemli olacaktýr.
Bunun dýþýnda diðer baþlýklarda da yazdým, bu dönemde hisse senetleri piyasalarýnda riskler çok yüksek. Endeks genelinde kýsa süreli spekülatif tepkiler dýþýnda pozitif bir trend oluþumu söz konusu deðil. Bazý hisselerde durum daha vahim. Mavi mali yapýsý bilanço ve nakit akýþý açýsýndan daha iyi bir konumda. Yine de bu dönemde yüksek karlar yerine aza kanaat etmek ve mevcudu korumak bence ana prensip olmalý. Algoritmalar ve piyasa her zamankinden daha acýmasýz, davranýyor. Espri olsun diye yazmýyorum, algoritmalar iç çamaþýrýna kadar alma hedefine göre programlýlar. Tekniði bizim gibilere yem olarak kullanýyorlar. Herþeye raðmen Mavi daha uzun vade olarak düþünebilecek bir potansiyele sahip. Ancak bu dönemlerde azami dikkate ile....
Günlük
Haftalýk
Yazdýklarým analiz niteliðindedir, yatýrým tavsiyesi olarak alýnmamalýdýr.
Yer Ýmleri