Acýklancak 2. Ceyrek bilancoyu görmediki 60 tl den arz etsin. Niyet okuyarak öngörüm yapýlmaz.
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acýklancak 2. Ceyrek bilancoyu görmediki 60 tl den arz etsin. Niyet okuyarak öngörüm yapýlmaz.
Açýklamalar
Þirket'imizin baðlý ortaklýklarýndan Mavi Europe AG'nin azlýk pay sahipleri tarafýndan 29 Mart 2017 tarihinde kullanýlan satma hakkýna iliþkin satýn alma bedelinin son taksidinin 29 Eylül 2017 tarihinde ödenmesi ve gerekli devir iþlemlerinin tamamlanmasý sonucu, Þirket'imizin Mavi Europe AG'deki pay sahipliði oraný %87,5'ten %100'e çýkmýþ olup, Þirket'imiz Mavi Europe AG'nin tek pay sahibi olmuþtur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/632718
YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgisi ve yorumlar Kiþiseldir. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Bir zamanlat kitap okumuþtum orda þöyle yazardý. Bazý yatýrýmcýlar fk takýntýsý yüzünden microsoft yahoo apple qualcomm dell gibi firmalari kaçýrdý.
Bu þirketin saydýðýn teknoloji þirketlerine benzer bir tarafý var mý? Alt tarafý tekstil þirketi, her sene %30 büyüyebileceðini mi sanýyorusun!! meydan o kadar geniþ deðil, bir pazar var ve bu pazardan pay alabilir sadece, þu an gördüðü fiyatlarý hak edebilmesi için önümüzdeki 10 yýl boyunca %30 büyümesi gerekir... Zaman gösterecek..
inat deðil yapilan piyasaya uymak.þu anda en azindan günlük ortalamalari düzgün nadir hisselerden.ben de her yýl %30 büyümeyi abartýlý buluyorum.
arkadaþým buraya niye kötü yorumlar yazýp insanlarýn rýzkýyla oynuyorsun herhalde malýný kaptýrdýn kývarýnýyorsun kötü yorumlar yazýp insanlarýn vebaline girme inadýna mavi varmý sen kötü yazdýkça malýmý çoðaltacam fk mýy fk ne ya borsa bu kadar kolay mý fk sý düþük olaný al grafik falan ben o grafikçileri eksi borsada görüyorum borsada takas çalýþýr bu kadar malý alan alan yabancý senden benden daha gerizekalý zaten ama 1 seneye kalmaz buraya yazmayý býrakýrsýn eminin...
Yer Ýmleri