-

Originally Posted by
ayhan53
20. hep katııyor zaten
42 beceremesede katılıyor

analiz yapamadım, mevcutlardan yazdım.. 
gözdeyi aradım, bulamayınca, böyle oldu..
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
-
bi gözdeci daha olsa bende yazardım
bir halt olacağı yok.
-
-

Originally Posted by
cemal31
Üstadım ilginçtir ki kullandıgınız resimdeki Apache helikopterleri tek kalkışta 27 TANKı imha ediyor...

Hemde 10 km'den nokta atis, hele birde motoru olmayan TANK olursa hic sansi yok...
-
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
-

Originally Posted by
ayhan53
Sonuncuyuda yokladik...
-

Originally Posted by
apache64d
Sonuncuyuda yokladik...

yoklarken ne yapıyorduk,
yarışma kurallarını tekrar okuyorduk..
madde 15. 
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
-

Originally Posted by
guneysu
sen hiç yohluyon mu
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules