-
Sagolun varolun saygider dostlarim. Elden gelecek birsey yok, akciger kanseri 2 haftadir solunum unitesine bagli duruyor ve yavas yavas enfeksiyon belirtileride basladi..Kurtulusu yok, daha ne kadar sürer bilmiyoruz.
-

Originally Posted by
apache64d
Sagolun varolun saygider dostlarim. Elden gelecek birsey yok, akciger kanseri 2 haftadir solunum unitesine bagli duruyor ve yavas yavas enfeksiyon belirtileride basladi..Kurtulusu yok, daha ne kadar sürer bilmiyoruz.
Allah yardımcınız olsun...
-

Originally Posted by
apache64d
Dereceye giren akidesleri tebrik ederim, 2 haftadir ne takib edebiliyorum nede katilabiliyorum....Kayinpeder 2 haftadir yogun bakimda, sabah aksam hastane ev arasi mekik dokuyoruz.Allah kimseyi oralara düsürmesin, hem yatan hemde arkasindakiler icin cok zor bir sürec yasiyoruz.
çok geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.
-
Gununuz aydin, kazanciniz bol, cumaniz mubarek olsun aticilar...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
"İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"
-

Originally Posted by
apache64d
Dereceye giren akidesleri tebrik ederim, 2 haftadir ne takib edebiliyorum nede katilabiliyorum....Kayinpeder 2 haftadir yogun bakimda, sabah aksam hastane ev arasi mekik dokuyoruz.Allah kimseyi oralara düsürmesin, hem yatan hemde arkasindakiler icin cok zor bir sürec yasiyoruz.
acil şifalar değerli dostum.
-

Originally Posted by
2ileri1geri
eline sağlık.
drborsa bu haftaya damgasını vurdu bence.
-

Originally Posted by
apache64d
Dostum geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.
Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...
-

Originally Posted by
apache64d
Allah yardımcınız olsun
KÜTAHYALI43
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri