5,51 yaklaþýk 10 yýldýr çalýþan bir seviye. 5,51 ayrýca %61,8'lik fibonacci destek noktasý. Bu desteðinin altýna kýrmadýkça sýkýntý olacaðýný sanmýyorum.
Yukarý hareket için daha fazla bekletmez bizi umarým
YTD
5,51 yaklaþýk 10 yýldýr çalýþan bir seviye. 5,51 ayrýca %61,8'lik fibonacci destek noktasý. Bu desteðinin altýna kýrmadýkça sýkýntý olacaðýný sanmýyorum.
Yukarý hareket için daha fazla bekletmez bizi umarým
YTD
"Sonunda zengin olduðunuzda, ilk etapta aradýðýnýz þeyin bu olmadýðýný anlayacaksýnýz. Ama bu baþka bir günün konusu." Naval Ravikant
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
5.51' de 51000 lot var. Þimdi mal satmak isteyen kademelerin bomboþ olduðu bir hissede bir kademeye alýcýyý ürkütmemek için bu kadar mal koymaz. Yoruma gerek var mý satan kimse ya bu iþi bilmiyor ya da amacý baþka.
Hayýrlý olsun ozaman .50 gördük
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Deðerli kardeþim.Yaþým fazla ama gerçekte delikanlýdan farkým yok.1965'de göç ettiðim Ýzmir Gültepe'den ayrýldýktan o tarihten beri nüfus kaydýmý Ýzmir'den bulunduðum Ýstanbul'a asla aldýrmadým.Ýzmir'de 1965'e kadar geçen çocukluðumda yalýnayak gezdiðim sokaklarýnda belki de ayaklarýmýn deðmediði yer kalmadý.Hergün gezdiðim Gültepe Çamdibi arasýndaki dað,Boðaziçi,Zeytinlik,Kemer,Konak,Basmane aklýma geldikçe gözlerim doluyor,o günlerime büyük bir özlem duyuyorum.O tarihlerde Ýzmir'in daðlarý Cennetten öte idi.Düþünün bir;kimseler yok ve siz bir akça armut aðacý,muhteþem bir bardacýk(incir)aðacý ile baþbaþasýnýz.
Ýçimde birgün hep Ýzmir'e tekrar dönme umut ve hayali var.Çocukluðumuzu orada beraber yaþadýðýmýz biraderim 2007 de Ýstanbul'dan Ýzmir'e tekrar döndü ve Urla'da yerleþti.Bana da nasip olur inþallah.
Selam ve sevgilerimle...
.49 dan alýyorum bana da hayýrlý olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
izmir birçok kiþi için önemli kentlerimizden biridir benim aným ise..
1977 de gazi emirde asker olmam ve gerçekten çok güzel bir þehir insanlarý da bir o kadar..![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
Ýnþallah. Hisse þey gelince biraz daha sabýr. Ortam hangi yönde netleþirse, netleþsin burda gidilecek yol çok var. Kalýn saðlýcakla...
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri