Bucim de adým adým yapýlmasý muhtemel bana göre dört beþ kademe iþ var.Daha önceleri yazmýþtým.
1.kademe sermaye arttýrýmý...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bucim de adým adým yapýlmasý muhtemel bana göre dört beþ kademe iþ var.Daha önceleri yazmýþtým.
1.kademe sermaye arttýrýmý...
Sayýn beþiktaþk, þimdi bende es kaza portföyümden 500 bin hisse satarsam sonuçlarý ne olur bilgi verebilirmisiniz
Sn carkos
Aynen dediðiniz gibi paketler halinde alýrlar . Dikkat ederseniz alýnmaz demedim. Alýrlar hemde adamýn ciðerini sökerek alýrlar. Buda üzücü olur adamlar zaten çimento sektörünün tamamýnda ayný oyunu oynuyorlar cunku sanayi þirketleri biliþim sektörü gibi deðil alýnan sipariþ belli edilen kar belli o yüzden çýkýþlar için uzun bekleme periyotlarý var. Beklerim diyenler bir sekilde dökülsün aðalar da sattýklarý mallarý zaman ve faiz masrafýndan kurtularak cýkarsýn diye. Eh bucim bayadýr top çeviriyor. Yok kendi limanýný kendine satmalar yok yatýrým ayaklarý yok kömür fiyatý çýktý kar düþtü ayaklarý yahu bu þirketin limaný zaten bu þirketin piyasa deðeri kadar. Kedi bu kadarsa ciðer nerde ciðer bu kadarsa kedi nerde? Yani þirket bu kadarsa iþtirakleri nerde?
gene hareketlenmiþ bizim baþlýk
Çok nazlanýyosun her zaman ki gibi. At 4 üzeri de artýk baþlayalým
4 uzeri derken ? 4 dolarmý?
Yer Ýmleri