bist olmuþ 110k, bucim e bak ne kaðýtlar nerelere geldi. afedersiniz çöpe bile 3-4 tl deðer biçilecek neredeyse. koskoca bucim yerlerde sürünüyor. olmaz ya olurda bist saðlam bir düþerse bucim 4,50 altýna falan inerse sayýn tarman kaþýnýyor der tüm paramý gömerim. hep geldim bu sefer çýkacak diye olmadý kimi zaman düþükten sattým kimi zaman aylarca bekleyim 3 kuruþ kara sattým ama bu sefer sözüm söz alýrým ve tüm uygulamalarý silerim telefondan, gerekirse pc den de ayda bir bakýcam diye yemin ederim, kurana el basarým. o kaðýt 10 lirayý görmeden de satmam. hatta duruma göre satýþ falan olursa 15-18 lira üstüne bile zorlarým. valla hiç birþeye üzülmüyorum da yýllardýr yatýrýmcýsýna gün yüzü göstermeyip yolunacak kaz gibi görüyor ya. ona yanarým. bu tarman malesef yatýrýmcýsýna yolunacak kaz gibi baktýðý müddetçe ona olan görüþüm bu yönde olacak. tüm bucim yatýrýmcýsý arkadaþlara bol kazançlar umarým yukarýda dediklerim olmazda direk çýkýþa baþlar ve dökülen olmadan tarmanýn minimum kazanacaðý günler gelir.
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
Yer Ýmleri