duyduðum ve okuduðum butun yorumcular cimento sektöründe bir kýpýrdanma olduðunu özellikle Marmara bölgesinin hareketli olduðunu ama asýl kaðýtlarý tetikleyici seyin kanal Ýstanbul olacaðýný söylüyorlar. bekleyip göreceðiz
ortak bucým yok satýyor benim araþtýrmalarýma göre üretecegi çimentonun gidecegi yer bile belli deniyor..?
þimdi bu yok satan þirket kanalýmý bekliyor..iþin içinde baþka iþler var bence..
genel olarak bakar isek 2002 den beri inþaat iþi son hýzla gidiyor adamlar çamur ile yapýþtýrýp çimento kullanmýyorlarmýþ onun için herhalde þimdiye kadar 5 tane kanal yapýlmýþtýr..
ZIR-DELÝ Y.T.D
hadi bugüne kadar satýyordu petrokok daki fiyat artýslarý karý götürüyordu ama bayadýr petrokok fiyatlarýnýda takip eder oldum orda cýkýs durdu hatta minik gevþemeler var. bu yüzden cimentolar nefes alacaktýr 3. çeyrekte ama beniz asýl çekincem muhasebe oyunlarýyla rodaya da giden parayýda þirketin aleyhine kullanmak istemeleri olacaktýr. gerçi sonuçta zarar gösterseler bile asýl faaliyet karýnýn artýyor olmasý kaðýda pozitif yanþayacaktýr. ama iþte kanal Ýstanbul un tetiklemesi burda devreye girecek buyuk fonlar kaðýda asýlacaktýr. sakladýðý hazine ortaya çýkacaktýr.bucim ve diðer cimentolarýn
Sn Sulzer
Evet doðrudur sonuçta yatýrým kararýmýzý kendimiz verdik tarman ve avarileri gel demedi bu konuda haklýsýn ama benim kýzdýðým nokta sanki þirketin tamamý kendi malýymýþ gibi yönetmesi halka açýk olan % 27.96 kýsmýný yok saymasý yýllardýr ne bir sermaye artýþý nede adam gibi temettü vermemesine kýzýyoruz. Basarsýn parayý toplarsýn hisseleri borsa kotundan çýkarýp ne yapacaksa yapsýn bizler hakkýmýzý vermemesine kýzýyoruz.
''Yatýrým tavsiyesi deðildir.''
Çemtaþ 75 milyon kar açikladý
GT-P5210 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayný cemtasdan bucim istifade etmesin diye 9 aylýk bilanço için son gun cemtasý 3800 civarýna indirdiler ki bucim iþtirak fiyat artýþýndan istifade etmesin diye yapýn bakalým saklanmaya devam cemtas 1 tl iken bucim 6.xx di cemtas 4xx bucim 5xx aslanlarým benim hadi ciðeri kedicik yedi ama kediyi saklayamazsýnýz. Gerçi rodayý da bir okus pokus la kaybettiler. Kedicik de ayný yönteme tabi tutulabilir. Nasýl olsa biz alýþtýk))))
Bu arada cemtasýn fk 5.5 a düþtü bugün 11 kusurdu. Ayný fk ya gelmesin 8 9 fk ya gelsin fiyat 6 7 arasýnda olmasý lazým. eeee o zaman bucim 5.3x biraz komik olmayacakmý? Sen 1 tl den 6 ya merdiven daya sahibi olan þirket asaðýda durmaya devam)) bunun Türkçe meali su cemtasýn piyasa deðeri 650 milyon olmasý muhtemel (fk ya göre) eee bunun % 57 370milyon rodayýda koy bucimin su anki deðeri kadar yapýyor. Bu durumda bucim ve diðer iþtirakleri nerde?
Yer Ýmleri