Yarinki genel kuruldan biþeyler umuyorum. Bedelsiz yada bedelli
GT-P5210 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarinki genel kuruldan biþeyler umuyorum. Bedelsiz yada bedelli
GT-P5210 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyide be arkadas ama bedelli ama bedelsiz yada hiç bir sey....... bu olacak her neyse hiç mi tepki vermez...... kar eder tepki yok.... toplantý olur tepki yok........... olaðanustusu olur tepki yok................iþtirak 4 e katlar tepki yok................ kalp atacak aga)))) yasadýðýný göster bize tarman dede
Bence tepkiyi iþtiraký Cemtaþ veriyor bilançodan sonra yaklaþýk olarak %20 düþtü ve sürekli bir satýþ baskýsý var buda benim aklýma acaba yarýnki genel kurulda cemtaþýn satýþý ile ilgili karar çýkarmý, eðer böyle bir karar çýkarsa satýþ baskýsý oluþacaðýndan dolayý çemtaþýn düþüþü ondanmý, daha önceden cemtaþ, bucim hisselerini satacaðýný açýkladýðýnda bucim ertesi gün % 5 düþmüþtü. Bucim için ne desek boþ, bizler burda yorum yazdýkça patron galiba taktik deðiþtiriyor.Zaman herþeyin ilacýdýr.
''Yatýrým tavsiyesi deðildir.''
Genel kurulda gündemin ne olacaðý belli.Diðer bahsedilen konularýn orada oluþmasý mümkün deðil.Bu bahsettiðiniz konular zaten herhangi bir Yk da da alýnabilir.
Genel kuruldan çýksa çýksa hava gazý çýkar bunu hepimizin bildiði halde bel baðlamanýz tirajikomik
Yer Ýmleri