Görünen Batý. Cephesinde deðiþen bir þey Yok..[emoji4]
Görünen Batý. Cephesinde deðiþen bir þey Yok..[emoji4]
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Burda devamlý bahsedilen konulardan biri de þirketin holding gibi olduðu. Ýyi hoþ da þirketin mali tablolarýnýn içinde cemtaþ zaten var. Þirketin diðer çimentolara göre bir miktar ucuz olmasýnýn nedeni de zaten cironun büyük kýsmýnýn çimento dýþý satýþlardan oluþmasý. Demir çelik sektöründe kar marjlarý çimentoya göre düþük. Bucim cirosunun tamamýný çimentodan elde etse 150 milyon civarýnda karý olurdu.
Sonuç olarak þirketin karlýlýðýnýn ve piyasa deðerinin artmasý için çimentoda kapasite artýþý olmazsa olmaz.
Ýyide burda bir tuhaflýk var. Cemtas kaynaklý bir fiyat baskýsý bucimde varda neden acaba cemtasda yok son 2 yýlda cemtas nerden nereye hareket etmiþ ama babasý bucim ? Kapasite artýþý ciddi doping yapacaktýr katýlýrým size Ki zaten olmazsa tuhaf ama Çanakkale köprüsü öncesi daha güzel performans beklerdim hala gec deðil ama üzüyor insaný çok baský gördüm çok kaðýtta ama bunlar baskýya yeni bir anlam kattýlar yani))
Evet baský var ama hiç olmazsa hisse fiatýný belli bir seviyede tutuyor. Hisseyi bu seviyelerden alanlar kar etmýyorlarsada
zarar da etmýyorlar./Eskýler zaten uzuncu oldular.
Siz birde borusan grubuna bakýn da baskýyý görün. Orada kagýda girený uzun yatýrýmcý yapýyorlar.
Kagýttan çýkmak serbest tabii / giden mecburen kol kesecek--ytd
sn omerby
ilahi dostum adý ustunde BORUsan))) adamlarýn iþi boru döþemek gerçi bizimkilerde ayaðýna çimento döküp denize atmak için kurulmuþ galiba ayrýca kýyas cok yalnýs borusana haksýzlýk etme adamlar 11 sene önce 180 2 liradan iþlem görüyormuþ biz ise 11 yýl öncesinden ve hatta daha altýnda iþlem görüyoruz. 2013 yýlýndaki % 400 bedelsiz dýþýnda KÝ 2002 den beri yaptýðý tek bedelsizdir. ve hatta sonrasýndaki temettü bucimden daha kelek olmasýna raðmen yapmýþ bu iþi nasýl olacak bucim 2002 den bu yana % 450 borusan % 600 bedelsiz yani ortada cokda bariz bir bir fark yokken orda fiyat 5 e katlamýþ bizde fiyat týrt tamam bizimkiler yatýrým ve geliþtirme içerisindeydi ama bu bu yapýlan iþler kaðýdýn hareketine engel deðilki uzun lafýn kýsasý bunlar birazdaha yaman cýktý borusancýlardan gerçi onlar vazifesine yapýyor ama bizde bildiðimiz doðrularý söyleyeceðiz hayýrlýsý Allahtan
BUGUN KEYFÝMÝ HÝÇ BÝR SEY BOZAMAZ ÇUNKU BUGUN GUNLERDEN BEÞÝKTAÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ
Kardeþim, yazýklarýnda haklýsýn ancak Borusan grubunun ivme kazanmasý ihalesýne ortak oldugu TANAP ihalesi iþi
ve Amerikada kurdugu kaya gazý fabrika yatýrýmýdýr. Ben hissesini yaptýgý yuzde.4oo.lük sermaye artýþýndan önce
almýþtým. o zamanký fýatý 39.binlerdeydi/bölünmüþü 7.9oo civarý eder. Bugunku fiatý malum. Fiatýnýn artmasý hisse
defter degerinin biraz da fazla artmasýndandýr.Karlýlýk son bilançoda arttý.
Bilanço sonrasý hisseden çýktým.þimdi durumu malum. Bucým.den zaten 6.54 den çýkmýþtým ve halende almýyorum.
Borsaya tekrar ancak referandum sonrasý girerim. Ortam bana göre belirsiz. endeks ise þiþti.
önümü görebilmem lazým. / iyi çalýþmalar--slm.
vayyyy yýl 2017 gs nin paslý konserve kutusu cýktý karsýmýza zaten alsak o kupayý ahhh ahhhh 2 yýldýz dan 3 e ustune bi kupa oy oy oy sn yucin verdin gazý yine
Yer Ýmleri