geçmiþ sayfada kalmýþ yazýmda zaten belirttim. o bu deðerlemesini geçtik roda ve cemtasý koyduktan sonra bursa cimento fabrikasý ortada bile yok)) önce onu deðerlesinler daha doðru olur cunku diðerlerini zaten piyasa deðerliyor
))
geçmiþ sayfada kalmýþ yazýmda zaten belirttim. o bu deðerlemesini geçtik roda ve cemtasý koyduktan sonra bursa cimento fabrikasý ortada bile yok)) önce onu deðerlesinler daha doðru olur cunku diðerlerini zaten piyasa deðerliyor
))
Ata, Yapý Kredi Aðustosta verdiði mallarý yerine koyuyor. Onlarýn malýný emeklilik fonu almýþtý, þimdilik emeklilik fonu beklemede. 6,25 olursa ancak maliyeti kurtarýyor.
Trabzon limaný 2003 yýlýnda özelleþtirmeden 33 yýllýðýna kiralanmýþ, Global liman iþletmesinin elinde bulunan limanlarýn mülkü kendisine ait deðil 30-40 yýllýðýna kiralamýþ sadece iþletmeciliðini yapýyor. Roda limanýn mülkü ve ayný zamanda %50 'si bize ait roda limanýnýn deðerlendirmesinin yapýldýðý süreçte birçok gazetenin ekonomi sayfasýnda okuduðum, haberde yanýlmýyorsam genel müdür tarafýndan yapýlan açýklamada roda limanýna yapýlan yatýrýmlarýn 120 milyon dolar olduðunu söylemiþti. Yapýlan deðerlendirme raporunda ise 80 milyon dolar olduðu çýkmýþtý. Elimizdeki bucim hissesinin iþtiraklarý ile birlikte ne kadar deðerli olgununu bildiðim için buradayým eninde sonunda hak etiði deðeri bulacak.Su akar yatagýný bulur.
''Yatýrým tavsiyesi deðildir.''
Son cümlenizi düzeltmemiz lazým Tarman Beyfendinin ne zaman caný isterse deðerini bulacak demek lazýmdý.Zira vatandaþ ne borsa ne sektör ne matematik ne finans tanýmaz sadece kendi menfaati dýþýnda herþeyi hiçe saydýðý için.
09.01.2018 tarihli Bursa yerel Olay gazetesinde Bursa Çimento'nun Genel Müdürü Osman Nemli'nin yapmýþ olduðu açýklama ile ilgi haber linki.
http://www.olay.com.tr/bursalilar-bi...in-136623h.htm
bucimleri verip bitcoin ve viop yapacaðým, buralarda durulmaz artýkýn, 6000 i bekliyorum. dowjones dönerse bizimki de dönecek, bizimki dönerse bucim de döner..
Ben senin iyi niyetinden hep þüphe duyuyorum bence sen spek veya patron adýna burada buluyorsun hep hisseyi, itibarsýzlaþtýrmak ve burada bulunan küçük yatýrýmcýya bir fiyat alðýsý yaratmaya çalýþýyorsun. boþuna uðraþma bu fiyatlardan, kimse zor durumda kalmadýðý sürece vermez. eðer gerçekten de elinde hissen varsa 6 tl.'ye satmak istiyorsan hiç beklemene gerek yok sen satýþ yaz patron onu bir çýrpýda alýrlar sonra git ne alýyorsan al burada bulunan herkes elindeki mücevherin farkýnda gerçek deðerini bulana kadarda kimsenin gideceði yok.
''Yatýrým tavsiyesi deðildir.''
Þu grafiðe var ya eðer bu temelde derin piyasasý olan baþka bir varlýkta olsa destanlar yazardým.Kimse yanlýþ anlamasýn amacým kimseyi falanda gaza getirmek deðil ama görüpte yazmadan edemedim.
Yer Ýmleri