sýkýntýlý günlerin sonuna az kaldý 16 nisan sonrasý haberler hissedeki yönü belirleyecek,,þu an bile 3/1 iþlem görüyor olabilir..
veya nisan 1 þakasý yapabilir..![]()
sýkýntýlý günlerin sonuna az kaldý 16 nisan sonrasý haberler hissedeki yönü belirleyecek,,þu an bile 3/1 iþlem görüyor olabilir..
veya nisan 1 þakasý yapabilir..![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
amerikanýn rakka operasyonu 16 nisana odaklý, ab müzakereler 16 nisana odaklý, baþkan trumpla randevu bile 16 nisana odaklý eh bizim kaðýtta ona odaklý diyeceðimde bu alemde giden gidiyor bizimki neden bu kadar kuralýna göre oynuyor anlamadýmki ?
bir rüyamý gördüm yoksa öyle olmasýnýmý bekliyorum diyelimki rüya veya masal..?
1.refarandumdan HAYIR çýkacak.
2.ÇED onay aldý 16 nisandan sonra açýklanacak,,fakat hemen stk mahkemeye verecek fakat enaz 2 yýl sürecek..
3. bucým yabancýya satýþ haberi düþecek ,,
acaba bu hisse buralarda daha ne kadar bekleyecek,,
herhalde akþam biraz fazla kaçýrdým veya birtarafýmý açýk býraktým..
nisan sonuna kadar yazý yok o zaman görüþürüz,,,bol þanslar.![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
Sn beþiktaþk
Bence, yabancýya satýþ yüksek sesle dile getirmiyorlar ama var olan bi gerçek ,ülkenin bu durumunda adamlarýn cayma durumu var. Geleceði belli olmayan bir ülke þimdilik. Evet hayýr yes no iyi kötü belli deðil biþey.
Hiç satýþ olmasa bile bu kapasiteyle 18 ler görülür.
Baskýlama iþi sahipli hisse olmasý bakýmýndan has safhada bir de. Tez konusu olacak cinsten
Olan size bize oluyor maalesef. Az daha sabýr edersek güneþli günler bizi bekler.
Bende her gün bakýyorum, aslýnda unutmak lazým ama %10 zararbirbirimizi teselli edelim.
Ýleride ben coþarsam siz tutarsýnýz)
Bakýrköy ruh ve sinir hastalýklarý gibi bucim forumlarýnýn hepsi. Bende en önde gideniyim yanlýþ anlaþýlmasýn)
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Klasik patron hisseleri bunalýmlar feryat figanlar... Ezberledim ama hep patron hisseleri sevdim celladýna aþýk olmuþsa bir ky...)
Ýþin doðrusu bilançoda þiþkinlik yoksa ivme iyiyse rakamlar gerçektir eninde sonunda kaðýt gider ama mýzrak çuvala sýðmadýðýnda deler baskýyý kimisi 3 yýldýr bekler kimisi 5 yýl ama ben bu tarz hisseler de tesadüf mü bilmem hepsinde 1 yýlda en az 100 de 100 yakaladým ama o ivmeyi çok hesapladým likitidasyon deðeri hesapladým bu doneler yanýltmadý çok þükür.. Oralarda da eski yatýrýmcýlarýn maðduriyetlerini üzüntüyle dinledik..
Þimdi burdada bir fýrsat gördüm belki 1 sene bekleyemem ihtiyaç olabilir ama Bismillah dedik aldýk az ucundan.. Bazen azda olsa baþarýsýz olduðum oluyor ama Allah mahçup etmesin inþallah..
Bol kazançlar üstadlar
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patron ucuzcu olunca kimseye para kazandýrmak istemeyince hem temeli hemde tekniði iyi olsada para etmiyor.
Nisandaki belirsizlikler netleþmiþ olsa yinede bu fiyatlar alým için uygun gibi ama bu endekste ve yoðun gündemde al yat riskine girsem mi girmesem mi karar veremedim doðrusu.
Ytd
akçansa ortaðý heilderberg yeni yatýrým yapmayacaðýný açýkladý. yabancýlar su ara büyükbabalarýndan aldýklarý emir doðrultusunda tr ye bulaþmamaya çalýþýyorlar. bu iþ bucim için iki uçlu mýzrak gibi kendi yatýrýmlarýnýn tamamlanmasý pazarda bir týk öne geçirebileceði gibi yabancýya satýþla ilgili bir olasýlýðýda zayýflatýyor sec beðen al hangisi iþine gelirse
Yer Ýmleri