Sonucu görmek mümkün olurmu çimentolar 6. Ayýn sonunda güldürürmü
Sonucu görmek mümkün olurmu çimentolar 6. Ayýn sonunda güldürürmü
Tahta nadasa geçti bekle gör..[emoji4]
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
eskiden bir söz vardý: adilik diz boyu diye bununki gýrtlagýný geçmiþ inþalla bu tahtanýn sahibide gýrtlagýna kadar geldigine göre bogulmasý dilegiyle..insanoglu bir kaþýk suda boguldugu misali..
ZIR-DELÝ Y.T.D
adamda ne yapsýn arkadaþ tahtayý öyle bir sömurdüki satýþ bile yazan yok tavana kadar 26 bin lot var ne yani þimdi tavana cizse ne olacak adamlar satmamacasýna mal alýyorlar ama onuda öyle bir beleþ fiyata istiyorki...............
ortak birkaç defa deneme yaptým fakat Ý.T hemen müdahale edip engel oluyor..yani hissenin yükselmesinden ziyade hisseyi herþekilde toplamayý düþünüyor..herhalde %80 sahip olduktan sonra iþin içine ceo nadda girecek yoksa bu adamý niye getirdi bu adamýn her görev yaptýgý yer veya çimento satýldý ..?
ZIR-DELÝ Y.T.D
Ciddi bir dilekçe ile þikayet etmediðiniz hergün kaybýnýz.Ben bunu bilir bunu söylerim.Güzellikle yola geleceðini sanmak sayýsal lotunun çýkmasýný beklemek gibi birþey.Yanlýþ anlaþýlmasýn ben hep kazandým kazanýyorum burada.Ama portföyde oraný çerezi geçmez.Ana pozisyonum olsa benimde iþim çok zor olurdu.Uzun vadeli yatýrýmcýlarýn ivedilikle þikayet etmesi lazým.
Görünürde olan diðer ortaklardan da el altýndan hisseleri aldýðý ile ilgili ciddi þüphelerim var.Ya bu ortaklarýn hepsi mi akýl tutulmasý yaþýyor.Adam 3 kuruþa çökmeye kalkýþýyor ellerindekilere gýklarý çýkmýyor.Hep böyle durumlar kendisinin el attýðý hisselerde oluyor.Bu kadarýnýn artýk raslantý olduðunu varsaymak polyannacýlýk olur.AGYO da da bulaþanlarýn ruhunu aldý çekti aþaðýya dökülsünler diye bekliyor.
Vedat Akgiray zamaný yapýlan iþlerin altýna imza atanlarýn harbiden yatacak yeri yok.Nedenini açýklayayým.
Þimdi AGYO halka açýk olabilmesi için % 25lik kýsmýnýn baþkasýnda olmasý lazým.Eðer bu açýklýk % 10 u geçiyorsa ben bu iþleri bilmiyorum diye býrakacaðým.Biz bunu baþka hissede þikayet ettik.SPk dan Cevap geldi ilk þirketin halka açýklýðýný dikkate alýyorlarmýþ.AGYO sonradan gyo oldu falan ya.Adam düpe düz AGYO da kendine özel mütehhatlik yapýyor farký gyo olmasa % 25 vergi verecek ama þimdi vermiyor.Hayýr bir de baþka iþlere imza atmasa ali cengiz peþinde olmasa önemli deðilde.Dýþarýdaki 3-5 lotu da sýkýp yað çýkarmanýn derdinde.
Yer Ýmleri