Sabancýdan surekli (bugunde dahil) cimento fabrikasý arayýþýmýz devam ediyor diye haberler çýkýyor........ hayýrlýsý allahtan
Sabancýdan surekli (bugunde dahil) cimento fabrikasý arayýþýmýz devam ediyor diye haberler çýkýyor........ hayýrlýsý allahtan
KAPASÝTE ARTIÞI YATIRIMINA ÝLÝÞKÝN YÜRÜTMENÝN DURDURULMASI KARARI HAKKINDA
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/662324
O yatýrýmýn durmasý mümkün deðil.Gecikir ama eninde sonunda yapýlýr.
Yönetim kurulu uyeliðine iki kiþi talip olmuþ birisi Cevdet erkanlý bey abimiz bir danýþmanlýk þirketi baþkaný ve firmanýn hizmetleri....
Kurumsal Kredi Hizmetleri
Proje Finansmaný
Kurumsal Kredilerin Yeniden Yapýlandýrýlmasý
Sorunlu Kredilerin Alým-Satýmý ve Donuk Aktiflerin Tasfiyesi
Kurumsal Finansman Danýþmanlýðý
Özelleþtirme Ýþlemlerine Verilen Danýþmanlýk Hizmetleri
Finansal Yönetim, Organizasyon ve Operasyonel Stratejiler Danýþmanlýk Hizmetleri
Gayrimenkul Geliþtirme Danýþmanlýðý
Son iki hizmeti veriyor olmasý ilginç........ ve yönetim kuruluna aday. Alýn size kocaman bir ? Ýþareti......
Diðer adayýmýzda bu zat
.
Nalan Erkarakaþ kimdir?
14 Kasým 2017, 14:59
NALAN ERKARAKAÞ
KOTEDER-BORSAYA KOTE ORTAKLIK YÖNETÝCÝLERÝ DERNEÐÝ - Yönetim Kurulu Baþkaný
Nalan Erkarakaþ, 1962 yýlýnda Ankara'da doðdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler
Fakültesi Ýktisat Bölümü (1983)mezunu olan Nalan Erkarakaþ, The Wharton School of the
University of Pennsylvania, Sermaye Piyasasý Sertifika Programný (1987-1988) tamamladý.
Nalan Erkarakaþ, kariyer hayatý boyunca þu görevlerde bulundu;
Uzman, Sermaye Piyasasý Kurulu (1983-1989)
Mali Koordinatör Yardýmcýsý, Çimentaþ T.A.Þ. (1989-1991)
Banka Genel Müdür Yardýmcýlýðý, Aracý Kurum, Portföy Yönetim Þirketi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Baþkanlýðý (1991-2002)
Sermaye Piyasalarý Grup Baþkaný, Ciner Grup (2002-2017)
Yönetim Kurulu Üyesi ve Baþkaný, Ciner Grup Þirketleri (medya, maden, enerji, havacýlýk sektörleri) (2002-2017)
Yönetim Kurulu Baþkaný, Ciner Grubu Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Þ. (2002-Temmuz 2017)
Erkarakaþ, KOTEDER-Borsaya Kote Ortaklýk Yöneticileri Derneði (Ekim 2013- devam)
yönetim kurulu baþkanlýðý yapýyor
Mesleki faaliyetler ve üyelikler:
TÜGÝAD-Türkiye Genç Ýþadamlarý Derneði.
TKYD-Türkiye Kurumsal Yönetim Derneði.
BAKYD-Borsa Aracý Kurum Yöneticileri Derneði.
TOBB Sermaye Piyasalarý Meclisi.
Sosyal faaliyetler ve üyelikler:
Mülkiyeliler Birliði.
KORUNCUK-Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfý Yönetim Kurulu Üyesi.
Yayýnlar:
Çeþitli gazete ve dergilerde makaleler, köþe yazýlarý, sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan yayýnlanmýþ araþtýrma raporlarý.
Ödüller:
Yýlýn Yöneticisi Ödülü, Genç Yönetici Ýþadamlarý, 1997.
Yýlýn Baþarýlý Ýþ Kadýný Ödülü, Dünya Gazetesi, 2000.
Ablamýz ciner grubunda calýsmýs ve ilginçtir ciner madencilikle pek alakalý ve liman iþleriylede iç içe hadi buyrun burdan yakýn bucim neden rodanýn çoðunluk hissesini aldý ustunede bu adamlar yönetime baðýmsýz aday? 15 senelik tenceredeki yemek acaba piþtide servisemi hazýrlanýyor?
yavaþ yavaþ çekiçler baltalar belirlenmeye baþlayacak gibi..
Bu baþlýðý þu anda 3 kiþi okumaktadýr. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
sulzer, beþiktAÞK, Kurtuluþ48
ne kadar kalmýþýz toplasak herhalde 20 kiþi olmaz..![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
Yer Ýmleri