Yapý krediden Akbank’a taþýmalarý ahanda beyler tek kalem mal burda var diðerleri zaten baþka hesapta mesajýmýydý ....... getirin parayý götürün malýmý diyorlar......... helede tarman dedenin böyle parlatýp mal satma muhabbetleri zaten bilinen gercekken.......
Ýsmail Tarman'ýn çimentocu olduðu ve yýllarca bu sektörde yatýrým yaptýðý bir gerçek![]()
Baþtaþ Çimento : Çýraklýk dönemi Fransýzlara sattý
Çimenteþ : Kalfalýk dönemi Ýtalyanlara sattý
Bucim : Ustalýk dönemi : ? henüz ne yapacaðý belli deðilustalýk dönemi hissesi olduðu için altýn vuruþ peþinde, þahsen ben artýk onunda bu uzun süreçten sýkýldýðýný ve artýk bir þeyler yapma zamanýn geldiðini düþünüyorum. Patron ya elindeki mevcut hisseleri satacak veya kalan hisseleri almak için saldýracak baþtaþ çimentoda olduðu gibi % 80'nini eline geçirdikten sonra asýl satýþý o zaman gerçekleþtirecek
![]()
''Yatýrým tavsiyesi deðildir.''
Arkadaþlar çok güzel düþünceler var.Var da bazý kanallar sanki eksik gibi.mesela siz ya da ben bu kadar beklenti içindeyken bu þirkette ortak pozisyonunda olanlar cahil mi ki ellerindeki malý vatandaþa 3 kuruþa teslim etsinler o da 30 kuruþa satsýn diye.ya da el altýnda aslýnda diðer hisseleride aldý sadece görüntü.Yoksa bu resimde ben yerlerinde olsam elim armut toplamaz.Bir gariplik var bu iþlerde.
adamlar ellerindeki malý teslim felan etmiyorki............. malý 20 bin lot satayým desen 5 kademe alttan verirsin almaya kalkan 5 kademe yukardan alýrsýn............ yani diyorlarki gidin burdan uzak durun........ hiç öyle amatör yatýrýmcýya mal kaptýrýyor görüntüleri yok bir kac alan kucuk yatýrýmcýda zaten yukardan almýþ bezmiþ çýkan diðer küçüklerden alýyor malý............ aslýnda kömür fiyatlarý dünyada manyaklasmasaydý cimentolarda bir canlanma görulurdu ama ben yurdýsýndaki cimento þirketlerine bakýyorum ordada iþler burdaki gibi fiyatlarda bir cesetlik mevcut............. ama bu iþ dolar endeksinin çýkmasý ile kömr fiyatlarýnýn düþmesi ama arada dolarýn tr de belirli bir sure yatay kalmasý bu esnada kýs sartlarýnýn da inþaat iþlerine yardýmcý olmasý ile bir nefes alma sureci yaþanabilir............. ustune kanal Ýstanbul .........ustune nükleer santral............. ustune suriyede belirli bir bölgede istirarýn saðlanmasýna müteakip o bölgede yapýlaþmanýn çimentoya talebi artýrmasý ......... ustune avrupanýn canlanmaya baþlýyor olmasý ile satýþlarýn artma beklentisi.......... bizi cimentolarda birazcýk daha iyimser yapýyor........... ustune bide genel mudurun deðiþmesi......... ustune yönetim kuruluna getirilmek istenen kiþilerin geçmiþine bakýnca.................. yani her seyi ust uste koyunca sanki seker un yað hepsi var bir tek helvayý yapacak usta ve gerekn zaman kalýyor gibi............. bekleyelim göreceðiz
saat 10.50 5 kademe alta kadar 3621 5 kademe uste kadar 5046 lot var 1 saatteki iþlem hacmi 2 bin lot hadi gel de oyuna gir. uzakta durun diyorlar................. zamaný gelince düðmeye basar amcalar
Ben tahtadaki lotlardan bahsetmiyorum.bu sesi soluðu çýkmayan ortaklardan bahsediyorum.Hadi Ý.T nin derdi belli.Ý.t ye ellerindeki malý 3 kuruþa mý teslim edecek diðerleri?
paraya ihtiyacý olan zaten sattý satmayan da zaten kenardan bakýyor................. o gecen günkü bucim bayilerinin toplantýsýndaki aðalarýn ne malý vardýr kimbilir.......... off the record zaten onlara beklentiler söylenmiþtir........... yada daha buyuk aðalar geliþmelerden haberdardýr............ aslýna bakarsanýz adamlar biþeyde gizlemiyor yeni fabrika yapýlacak deniliyor................ muhtemelen roda ödemeleri bitince sözüm ona itiraz edilen davalarýda sonuçlarýda açýklanýr. nakit dengesi saðlanmýþ ve ödemeler bitmiþ olacaðý için yeni yatýrýma sorunsuzcaaaaa devam edilir. o zaman da kaz gelecek yerden kimse tavuðu esirgemez ondan sonra al sana bir konya cimento hareketi diye dusunuyorum
Yer Ýmleri