Devlet ne yapsýn.1,5-2 sene önce arada gittiðim iþlemlerimi yaptýðým cafenin birinde bazý günler böyle 15 dakka da bir ekipler deðiþiyor ama anlatan ayný kiþi.3 . gün mü ne son ekipten iki kiþi yanýmda kaldý.merak ettim kendimi tutamadým sordum.1 i 3-5 biþey anlattý diðeri anlatma anlatma kim bilmiyoruz.Siz dedim titan nedir bilirmisiniz ineternetten okuyun.Ýnþallah trenin son duraðýnda binenlerden olmazsýnýz.1 tanesi ne demek istiyorsun derken diðeri olur mu çok güvenilir beni bilmem ne amcam soktu o þurada þu mevkii de falan filan.
Geçen yine oradayým yanýma 2 tane çokcuk geldi.Biri abi dedi bizi hatýrladýn mý.Yooo pardon dedim.Çocuk bir anlatamaya baþladý tabii jetonum düþtü.Bu titan mitan internetten okuyunca týrsmýþ parasýný yatýramamýþ.Yanýndaki bir de babasýndan habersiz yatýrmýþ tüm para uçmuþ gitmiþ.Burada yapýlansa bundan çok çok daha kolay müdahale edilebilir durumda.Ayný operasyonlarý yaptýklarý tek yerde burasý deðil.Bu tahta masada tek senin oturduðun online gazinolardan farksýz.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 03-05-2018 saat: 16:23.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Duraner turizmin kaça satýldýðý belli deðil alanýn kaça aldýðý belli deðil bari yalandan bir fiyat koyun bee i.t ve duraner ama sizin yatacak yeriniz yok eski Md dik durduðu zaman g.k atar yaptýðýnýzda aðzýnizin payýný verdiðinde kuyruðu sýkýþtýrýyordunuz eee o zamandan bu yana çok sular aktý ama burdan kimse hakkýný almadan gideceðini zannetmiyorum neyse daha çok þey varda oda zamaný geldiðinde....[emoji4]
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Daha önce yazmýþtým Duraner Turizmin satýn alýnmasýna Garanti Yatýrým aracýlýk etmiþ, satýn alma bedeli 50,000,000$ aþaðýdaki linkten görebilirsiniz. bu satýþ bedeli üzerinden bucim hissenin fiyatýný hesaplarsak:
50,000,000$ / 13.649.790.75 adet hisse =3,66$ bugünkü kur üzerinden hesaplarsak 4,23*3,66 =15,48TL bucim kapanýþ:5,39 herþey ortada sabýrla beklemeye devam
https://www.garantiyatirim.com.tr/do...4-236c20aace56
''Yatýrým tavsiyesi deðildir.''
Araþtýrýlsa el altýndan da para verildiði bile ortaya çýkabilir.Çünkü o zaman 3,66 dolar 5,2 tl falan eder.Bir çaðrý durumu oluþursa bunu düþük tutmak için.Spk nýn bu satýþa çaðrýsýz izin vermemesi gerekirdi.Hala þurada çoðunluðu ele geçirmedik ayaklarýna yatmýyorlar mý esas vahim olan bu.Gerçi SPk nýn BÝMEKS vakasýný eski bir spk baþkanýnýn CLk holding olayýný düþününce þaþmamak lazým.Maalesef o yýllarda yurdumuzda bir çok kurumun olduðu gibi spk da tam bir çiftlikmiþ herhalde.Þirketin 8 de birine 50 mln dolar ver ondan sonra kalk þirketi þu an 134 mln dolar piyasa deðerinden iþlem gördürt.Ne dim kendisi tam bir duayenmiþ.Hayýr benim anlamadýðým þu an kendisi ile beraber hareket edenler.Ya hiç mi düþünmüyorlar fýrsatýný bulduðunda baþkalarýna bunlarý yapan onlara ne yapmaz?
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Daha önceden yazmýþtým. Bursa Ekonomi gazetesi Ekohaber isimli 17.06.2008 tarihli gazetede, Ýsmail Tarman ile yapýlan
röportajda;
Çimento Tarman için bir tutku
Büyük paralar kazandýðý çimento sektörü ile 1960'lý yýllarda tanýþan, 1994 krizinden hemen önce Ankara'daki Baþtaþ Çimento'daki hisselerini Fransýzlara satarak eline geçen parayý o dönemde fiyatlarý dörtte bire kadar inen çimento fabrikalarýna yatýran Ýsmail Tarman için çimento hisselerine yatýrým yapmak tam anlamýyla bir tutku. Bugünkü hisselerinin toplamýnýn, orta büyüklükteki bir çimento fabrikasý almaya yeteceðini söyleyen Tarman'ýn sadece Bursa Çimento'daki yüzde 20'lik hissesinin bugünkü deðeri 110 milyon dolar seviyesinde.haberin tamamý aþaðýdaki linkte;
http://www.ekohaber.com.tr/cimento-t...r_id-5585.html
2008 yýlýnda bucimin %20'sinin deðeri 110 milyon dolar, gelelim günümüze bugün þirketin tamamýnýn deðeri sadece 134 milyon dolar.
''Yatýrým tavsiyesi deðildir.''
degerli bucým bak ekürün adýmlarýný hýzlattý sen neyi bekliyorsun ...?
sn:Ý.T su atý ya kamçýla þaha kalkýsýn .... at,a binmekten korkuyorsan býrak baþka bir suvari gelsin..
ZIR-DELÝ Y.T.D
Merhaba Sn. Sulzer,
Dun BUCIM li oldum. Soylediklerinize katiliyorum ancak IT burda okadar cok hisse sahibi olmus ki ? adeta bu ata binmemis, atýn ýrzýna gecmis ve hala arkasýnda.
Namus meselesine duyarli bir toplum oldugumuz icin ancak yabancilar indirir bunu bu attan oda yakýndýr sanýrým. Eðer ÝT atýn tamamýna beleþe konma kafasýnda deðilse
Yer Ýmleri