BUCIM Konsolide 2018/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 35485740 Yýllýk Deð%:87 Ana Ortaklýk Paylarý: 25479862 Yýllýk Deð%:90
BUCIM Konsolide 2018/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 35485740 Yýllýk Deð%:87 Ana Ortaklýk Paylarý: 25479862 Yýllýk Deð%:90
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hale bak yýllýk karýnýn yarýsý kadar 3 ayda kar yazmýþ amma gel görki....... buda bolu cimento gibi bir artý yaparmý yoksa onu bile yapmazmý? Zira cimsa gibi bir cimento devi bile 6.50 fk ile iþlem göruyor onu gectim cemtaþ bile 5 fk da yani demem oki iþ ucuz olmasý deðil karlý olmasý da deðil zaten mal bende diyenler dolar durulmadan zerre para koymak istemiyor borsaya. Neden koysunki? Banka % 14 veriyor zaten......
beklentimi daha önce yazmýþtým 25 milyon diye..
þayet roda zarar yazmýþ 2 milyon
geçen yýl bursa beton 2 milyon zarar yazmýþtý..
bursa beton 6 milyon kar yazmýþ..
roda yýl sonunda yaklaþýk 6 ile 8 milyon arasýnda kar getirebilir..
þayet roda zararý kar olarak gözükse idi karýný 2017/1 göre %100 artýrmýþ olacaktý..?
hayýrlý olsun bakalým hisseye nasýl yansýyacak..
ZIR-DELÝ Y.T.D
Sýra kaç yýldýr fiyatlamada ? 😂
güzelim kar endekse kurban gitti : iyi günde götürmeyen Ý.T þimdimi götürecek..![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
dun aksam dedim bolu cimentonunda cemtasýnda aslanýnda hem gümbürtüye gitti bilançolarý................. fk lar yerlerde surunuyor........... piyasanýn babasý garanti bile 5.5 fk da iþlem görüyor. vakýfla halký söylemeye bile gerek yok. Ýstanbul daire alsan bile dönusu 20 25 sene yani 25 fk koca garanti 5.5
2008 de % 20 payý 110 milyon dolar.Sonra 2013 % 12,5 içinde bir 50 Milyon dolar daha vermiþ.O hisse çok önemli kimbilir el altýndan neler döndü!eder 160 milyon dolar.Þirketin bugün tamamý 133 milyon dolar.Artýk kimin malýný bekliyorsa.Valla filmlerdeki uyanýk Kayserililer bile hikaye kalýr duayenimizin yanýnda...5,6 geçerse olumlu þeyler olur.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri